Κύπελλο Ελλάδος: Με Φραγκουλάκη η αποστολή του Αλμυρού!

Αθλητισμός
Κύπελλο Ελλάδος: Με Φραγκουλάκη η αποστολή του Αλμυρού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός οι Κοιλιάρας, Ενγκουέμ- Ερωτηματικό με Γιουκάρη

Με αρκετές απουσίες αλλά με στόχο την νίκη αναμένεται να παραταχθεί αύριο ο Αλμυρός κόντρα στον Απόλλωνα Ευπαλίου, για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «ορανιέ» έχουν μοναδικό στόχο την νίκη – πρόκριση που θα τους δώσει το εισιτήριο για την 3η φάση του Κυπέλλου εκεί που θα τους περιμένει ο ΠΟ Ελλασόνας.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής της ομάδας Μανόλης Παπαματθαιάκης δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Γιάννη Κοιλιάρα και Ενγκουέμ, καθώς ο πρώτος ταλαιπωρείτε από θλάση ενώ ο 2ος έχει τιμωρία 2 αγωνιστικών από την περυσινή χρονιά.

Ερωτηματικό παραμένει ακόμα η συμμετοχή του Ραφαήλ Γιουκάρη, καθώς απουσιάζει αρκετές ημέρες από την προπόνηση, με ειδική άδεια και την  συμμετοχή του να κρίνεται τελευταία στιγμή.

Κανονικά στην αποστολή συμπεριελήφθηκε ο Φραγκουλάκης ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ήταν εμπύρετος.

Στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, μετέχουν οι: Θεοδωρόπουλος, Γκόγκος, Χανιωτάκης, Μπουρσέλης, Βαρβεράκης, Νικολάου, Φραγκουλάκης, Πιερτζιάκομι, Ντιονίσιο, Γκέτσι, Χαϊντίνι, Κατσικοκέρης, Αγαπάκης, Μάγκας, Τζαγκαράκης, Πατινιώτης, Παγώνης, Ξενοκτιστάκης και Αντωνίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News