Γ Εθνική: Κέρδισε τον ΟΦ Ιεράπετρας σε φιλική αναμέτρηση ο Πόρος!

Αθλητισμός
Γ Εθνική: Κέρδισε τον ΟΦ Ιεράπετρας σε φιλική αναμέτρηση ο Πόρος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Ιεράπετρας...

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα το Πόρου από την Ιεράπετρα, καθώς επικράτησε με 2-1 του ΟΦΙ σε φιλική αναμέτρηση που έγινε σήμερα. 

Το συγκρότημα του Γιάννη Χατζησεβαστού, έκανε μια αρκετά καλή εμφάνιση καταφέρνοντας να πάρει την νίκη κόντρα σε μια ομάδα που αν μη τι άλλο αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ομάδα του Πόρου από την έναρξη έδειξε ότι θέλει την νίκη καθώς έχασε αρκετές ευκαιρίες.

Το ίδιο ίσχυε και για την ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας καθώς και εκείνη ήθελε να «τρυπώσει» στην άμυνα του Πόρου η οποία όμως ήταν καλά παραταγμένη.

Οι ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ και οι δύο ομάδες  οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Με την έναρξη του 2ο μέρους και στο 48ο ο Πόρος άνοιξε το σκορ με τον Πήλιο, ο οποίος άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ ύστερα από σέντρα του Καστελλιανάκη.

Η ομάδα της Ιεράπετρας ισοφάρισε στο 71ο μετά από σέντρα του Νάτσου.

Η πίεση του Πόρου για να πάρει κεφάλι στο σκορ έφερε αποτελέσματα και έτσι στο 85΄οι «μπλε» έκαναν το 2-1 με τον Καστελλιανάκη μετά από σέντρα του Πήλιου.

Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η ομάδα του Πόρου πήρε μια νίκη η οποία σίγουρα φέρνει χαρά στις τάξεις της ομάδας.

ΟΦΙ: Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ντέτλερ, Στάμου, Καλλιτσουνάκης, Ζήσης, Κατάλντι, Μηλιώτης, Μιούλερ, Βουό, Αντερέγκεν. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Τζελέπης, Γκομπερβίλε, Χιμένεθ, Τσορνομάζ, Τσιόφλιας, Σότο, Μπλάνκο, Μπούστας, Παπαδάκης Βαγ., Καραμπέτσος, Βιβάνκο, Κόκας, Παπαδάκης Φ.

Πόρος: Ζαφείρης, Καλαϊτζάκης, Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Πολ, Καλαμιώτης, Φρρόκου, Ουζούνογλου, Καστελλιανάκης, Αγριμάκης, Πήλιος. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Αυγουστάκης, Μαυρής, Πάγια, Ξυλούρης, Σημαιάκης, Πακιουφά

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News