Στην Περιφέρεια αντιπροσωπεία του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Στην Περιφέρεια αντιπροσωπεία του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσιάστηκε ο ρόλος του Ερασιτέχνη σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο…

Στην Περιφέρεια Κρήτης, βρέθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη και τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργο Πιτσούλη.

Στην συνάντηση, εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, βρέθηκαν ο αντιπρόεδρος Κώστας Καζανάκης, ο επικεφαλής του εμπορικού τμήματος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Μένανδρος Παντελλίδης και το μέλος του Δ.Σ. και του εμπορικού τμήματος του συλλόγου, Μαρία Παπουτσάκη.

Οι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, παρουσίασαν στον Περιφερειάρχη και στους δυο αντιπεριφερειάρχες, την δομή του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και τον σπουδαίο αθλητικό και κοινωνικό ρόλο, που επιτελεί στην τοπική κοινωνία με την φιλοξενία 1500 ενεργών αθλητών και 9 τμημάτων-αθλημάτων.

Τόσο ο Περιφερειάρχης, όσο και οι δυο αντιπεριφερειάρχες, εντυπωσιάστηκαν από τα στοιχεία και τις επιτυχίες που έχει να επιδείξει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, τα περισσότερα τμήματα του οποίου πρωταγωνιστούν σε Πανελλήνιο επίπεδο, με πολλές επιτυχίες, τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά και κρατούν πραγματικά σε υψηλό επίπεδο, τον αθλητισμό του τόπου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, αλλά και τους δυο αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Συριγωνάκη και Πιτσούλη, για τη διαχρονική τους προσφορά, προς τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News