Ψηλά και φέτος ο πήχης για τα κορίτσια βόλεϊ του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Ψηλά και φέτος ο πήχης για τα κορίτσια βόλεϊ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σκοπός της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει και πάλι», τονίζει ο Νίκος Προύφας…

Υψηλούς στόχους, θέτουν και φέτος τα κορίτσια, της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ.Πέρσι κατέκτησαν, το πρωτάθλημα Κρήτης και διεκδίκησαν την άνοδο στην Α2 στα μπαράζ, χωρίς να τα καταφέρουν, ωστόσο και φέτος, θα επαναλάβουν την προσπάθεια τους.

Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας, ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, για τη νέα χρονιά, τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τα αναπτυξιακά τμήματα, στα οποία ο ΟΦΗ, δυναμώνει συνεχώς.

Οπως είπε ο Νίκος Προύφας "καλή σεζόν σε όλους, αλλά και σε όλα τα τμήματα του ΟΦΗ που ξεκινάνε την προσπάθεια τους. Ξεκινήσαμε και εμείς, τόσο σαν γυναικεία ομάδα, όσο και για όλα τα αναπτυξιακά μας, τμήματα. Πέρσι στην γυναικεία ομάδα. πετύχαμε αρκετούς από τους στόχους μας, για πρώτη χρονιά. Πρωταγωνιστήσαμε σε επίπεδο γυναικών, πήραμε το πρωτάθλημα Κρήτης και διεκδικήσαμε την άνοδο στην Α2 στα μπαράζ, χωρίς να το πετύχουμε. Χάσαμε για λίγο μπορώ, να πω την άνοδο. Φέτος η ομάδα, έχει στηθεί με τον ίδιο τρόπο. Με σκοπό να πρωταγωνιστήσει και πάλι".

Ο Νίκος Προύφας, αναφέρεται όμως και στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ στις υποδομές.

Οπως τονίζει "θέλουμε όμως να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα και τα αναπτυξιακά μας τμήματα, τα οποία πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ δυνατά φέτος. Είμαστε ευχαριστημένοι, απο την εξέλιξη των υποδομών μας, σε αγόρια και κορίτσια. Θα κάνουμε φέτος αρκετά αγωνιστικά τμήματα και θέλουμε κάθε χρόνο να ανεβάζουμε όλο και πιο ψηλά τον πήχη".

Στην φωτογραφία των γυναικών, τα κορίτσια του ΟΦΗ, εύχονται με μια τούρτα-έκπληξη, χρόνια πολλά στον προπονητή Νίκο Προύφα, για τα γενέθλια του. Το καλό κλίμα, είναι σήμα κατατεθέν της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News