Πρεμιέρα με τρίποντο για την Εθνική Νέων

Αθλητισμός
Πρεμιέρα με τρίποντο για την Εθνική Νέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε με 2-0 της Ελβετίας...

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 1ο όμιλο της προκριματικής φάσης του UEFA U19 Championship 2022-23 η Εθνική Νέων η οποία επικράτησε της Ελβετίας με 2-0 με τους Σπυράκο και Κούτσια να είναι οι σκόρερ της ομάδας του Τάσου Θέου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν ανώτερο στο πρώτο 45λεπτο όπου πέτυχε γκολ, είχε δοκάρι και χαμένες ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Στο δεύτερο μέρος η Ελβετία ανέβασε την απόδοση της είχε και αυτή δοκάρι και χαμένες ευκαιρίες αλλά δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Κούτσιας έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Η Ελλάδα παρατάχθηκε με τον Μοναστηρλή κάτω από τα γκολπόστ. Στο δεξί άκρο της άμυνας έπαιξε ο Γεωργιάδης και αριστερά ο Φίλων με τους Κεραμίτση και Αλεξίου να είναι το δίδυμο των στόπερ. Στο κέντρο αγωνίστηκε η τριάδα των Τσίκου, Κώττα και Χρήστου και στην επίθεση στα αριστερά ο Σμυρλής, δεξιά ο Σπυράκος και στην κορυφή ο Κούτσιας.

Το ελληνικό συγκρότημα μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, απείλησε και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 21' όταν ο Σμυρλής έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά και παράλληλη μπάλια προς τον Σπυράκο που έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News