Το μεταμεσονύχτιο «σοκ» και οι εξελίξεις που έρχονται στον ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Το μεταμεσονύχτιο «σοκ» και οι εξελίξεις που έρχονται στον ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επόμενη μέρα έχει κινήσεις που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον

Μορφή… καταιγίδας είχαν οι εξελίξεις στον ΟΦΗ μετά την οδυνηρή ήττα από τον Παναιτωλικό.

Με την αποχώρηση των Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά από τους επιτελικούς ρόλους στο ποδοσφαιρικό «οικοδόμημα» των Κρητικών, «έκλεισε» ένα μεγάλο κεφάλαιο της εποχής Μπούση.

Ολοκληρώθηκε μια 4ετια στην ομάδα του Ηρακλείου είχε όλες τις συναισθηματικές καταστάσεις, ενώ το «αντίο» δεν έγινε με τον τρόπο που είχαν φανταστεί.

Μοιραία όμως, στο προσκήνιο έρχεται η επόμενη μέρα. Ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι το νούμερο «1» στην διοικητική πυραμίδα και φυσικά είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Μιχάλη Μπούση.

Οι επιλογές προσώπων και ο χρόνος που θα ληφθούν οι αποφάσεις είναι αν μη τι άλλο ζητήματα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η στελέχωση στο οργανόγραμμα μπαίνει στο κεντρικό… κάδρο, ενώ άγνωστο είναι τι θα γίνει με πρόσωπα της επιλογής Σαμαρά σε όλες τις βαθμίδες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ταυτόχρονα, τέσσερις μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, πρέπει να δούμε πως θα «τρέξουν» οι επαφές που είχε με παίκτες ο Γιώργος Σαμαράς, αφού είναι ακόμη στον «αέρα» η αναγκαία ενίσχυση στην επιθετική γραμμή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News