«Πονοκέφαλος» η επίθεση: Νοκ-άουτ για Ατρόμητο οι Ντουρμισάι και Τσιλιανίδης

Ποδόσφαιρο
«Πονοκέφαλος» η επίθεση: Νοκ-άουτ για Ατρόμητο οι Ντουρμισάι και Τσιλιανίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικά προβλήματα ενόψει της αποστολής στο Περιστέρι

Με δύο σημαντικά προβλήματα μπήκε ο ΟΦΗ στην κορύφωση της προετοιμασίας για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο.

Με χρόνο να μετρά αντίστροφα, ο Νίκος Νιόπλιας ξέμεινε από επιλογές στην επίθεση, όπου μοναδικός διαθέσιμος ποδοσφαιριστής είναι ο Ντίκο.

Οι Τσιλιανίδης και Ντουρμισάι τέθηκαν νοκ-άουτ μετά τη σημερινή προπόνηση, με τον πρώτο να έχει κάκωση στο πέλμα και ο δεύτερος στον μηρό.

Μάλιστα, αμφότεροι θα υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις με τον σχετικό απεικονιστικό έλεγχο, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη εικόνα για την κατάσταση τους.

Σε κάθε περίπτωση, οι δύο απουσίες εκμηδενίζουν τις επιλογές στη γραμμή «κρούσης», αφού όπως είναι γνωστό εκτός είναι και οι τραυματίες Καμάου και Γρίβας.

Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας Κ19, Γιάννης Θεοδωσουλάκης συμμετείχε και σήμερα στην προπόνηση. Εδώ και καιρό έχει αποφασιστεί να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, όμως είναι ερωτηματικό αν οι «ασπρόμαυροι» θα προλάβουν τη διαδικασία, αφού ο αγώνας με τον Ατρόμητο είναι το Σάββατο.

Από κει και πέρα, στη σημερινή προπόνηση το βάρος έπεσε στην τακτική, ενώ η τεχνική ηγεσία επικεντρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές και στα «τελειώματα» των επιθετικών φάσεων.

Αύριο το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News