Τα συλλυπητήρια του Εργοτέλη για την απώλεια του Κρίτωνα Κεφαλογιάννη

Αθλητισμός
Τα συλλυπητήρια του Εργοτέλη για την απώλεια του Κρίτωνα Κεφαλογιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έφυγε» από τη ζωή στα 89 του ο άλλοτε παράγοντας των «κιτρινόμαυρων»

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Εργοτέλη λόγω της απώλειας του Κρίτωνα Κεφαλογιάννη.

Ένας παράγοντας που πρόσφερε στο σύλλογο σε δύσκολες εποχές, ενώ «έφυγε» από τη ζωή στα 89 του χρόνια.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης εκφράζει την βαθιά της θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κρίτωνα Κεφαλογιάννη για τον χαμό του.

Η “κιτρινόμαυρη” οικογένεια είναι από σήμερα φτωχότερη μετρώντας την απώλεια ενός εκλεκτού μέλους της που διακρίνονταν για την αγάπη του προς τον σύλλογο».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη: «Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του Κρίτωνα Κεφαλογιάννη, σε ηλικία 89 ετών.

Ο Κρίτωνας Κεφαλογιάννης ανήκει στη γενιά εκείνων των παραγόντων που έζησαν από πρώτο χέρι τα απανωτά χτυπήματα της δικτατορίας στο Σύλλογο  και ανέλαβαν το βαρύ φορτίο της αναδιοργάνωσής του. Όλες τις μετέπειτα δεκαετίες, του 70', του 80', του 90' έδινε το παρών στα τεκταινόμενα του Συλλόγου και στα διοικητικά συμβούλια, από διάφορα πόστα, πάντα στις κερκίδες του Μαρτινέγκο και έπειτα του Παγκρητίου, ενώ μέχρι το τέλος της ζωής του ήθελε να ενημερώνεται και να εκφράζει τις απόψεις του για την αγαπημένη μας ομάδα.

Συλληπούμαστε τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News