default-image

Ορεξάτος ΟΦΗ, κέρδισε 4-0 την Επισκοπή!

Αθλητισμός
Ορεξάτος ΟΦΗ, κέρδισε 4-0 την Επισκοπή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορεξάτος και κεφάτος εμφανίστηκε ο ΟΦΗ στο πρώτο του φιλικό εντός εδρας με την Επισκοπή στο οποίο επικράτησε με 4-0. 

Οι «βασικοί» του Νίκου Νιόπλια έδειξαν από την μέση και μπροστά ότι όταν βρεθούν σε καλή μέρα μπορούν να κάνουν αρκετά όμορφα πράγματα, ωστόσο αμυντικά η ομάδα δεν απειλήθηκε καθόλου, παίζοντας κόντρα σε μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας (Super League 2), η οποία βρίσκεται στην 2η εβδομάδα της προετοιμασίας της και έτσι δεν μπορούμε να έχουμε πλήρη εικόνα για την ετοιμότητα της.

Παρόλα αυτά ο ΟΦΗ που έπαιξε για ακόμα ένα ματς με τον Τσιλιανίδη βασικό φορ, ο Έλληνας εξτρέμ ήταν αποτελεσματικός πετυχαίνοντας δυο γκολ, ενώ Νέιρα-Τοράλ και Ντιουσέ έκρυβαν μεταξύ τους την μπάλα! Ο Ντίκο που έπαιξε βασικός ως δεξί εξτρέμ έδειξε να μην είναι ακόμα έτοιμος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο που αγωνίστηκε ο Τοράρινσον φάνηκε να είναι και αυτός ακόμα σε φάση προσαρμογής. Επιπλέον ο τερματοφύλακας Στίβενς, δεν ακούμπησε σχεδόν ποτέ την μπάλα με τα χέρια οπότε δεν μπορεί να κριθεί!

Το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο καθώς λίγο πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό από πάσα του Τοράλ ο Νέιρα με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 13' ο Τοράλ έβγαλε την κάθετη πάσα δεξιά στον Ντίκο εκείνος έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή με τον Τσιλιανίδη να εκτελεί πολύ όμορφα για το 2-0. Στο 15' ο Τοράλ προσπάθησε να «μαγέψει» τους φίλους του ΟΦΗ με ένα μακρινό σουτ που χτύπησε στο δοκάρι ενώ στο 26' από πάσα του Μπαλογιάννη από αριστερά ο Τσιλιανίδης εκτέλεσε μέσα από την περιοχή ξανά, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Καλογεράκη. 

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 62' όταν από ασσίστ του 17χρονου Αποστολάκη, ο Φαν Ντάινεν δεν δυσκολλεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μέσα από την περιοχή.

Δείτε τις συνθέσεις:

ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Στίβενς, Μαρινάκης (46' Ουές), Μπαλογιάννης (46' Τοράρινσον), Βούρος (55' Διαμαντής), Γιοχού (55' Γιαννούλης), Μεγιάδο, Ντιουσέ (55' Πασαλίδης), Τοράλ (55' Αποστολάκης), Νέιρα (55' Στάικος), Ντίκο (46' Μπουζούκης), Τσιλιανίδης (55' Φαν Ντάινεν)

Στον πάγκο του ΟΦΗ: Μανδάς, Σωτηρίου

Επισκοπή: (Ντάριλ Γουίλαρντ): Καλογεράκης, Κεφαλάς, Κρίκλου, Λάμτσε, Νίκολι (55' Σταθόπουλος), Πετράκης (45' Κώτσιος), Σαματκάσοβ (87' Μέτα), Ουαταρά, Εμπελέ (85' Λέκα), Τάτσης, Αμπόφο (85' Μπερικάκης)

Στον πάγκο της Επισκοπής: Ψαρράς, Τζατζάνας, Ρόβους, Τσιλεδάκη, Τσιμόντσο, Σουλεϊμάν

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News