default-image

Γ΄Εθνική: Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό Αλμυρός- Γιούχτας!

Αθλητισμός
Γ΄Εθνική: Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό Αλμυρός- Γιούχτας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 0-0 έμειναν ΑΟΑΝ και Πόρος- 2-2 για τον ΠΟΑ με την Κ19 του ΟΦΗ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό  παιχνίδι ανάμεσα  στον Αλμυρό και τον Γιούχτα.

Στο πρώτο ημίωρο, ο Γιούχτας είχε δύο καλές στιγμές με τον Μανώλη Ροβίθη, ενώ ο Αλμυρός απάντησε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Γιώργο Αγαπάκη να χάνει μεγάλη ευκαιρία.

 Η έναρξη του δευτέρου μέρους βρήκε τον Αλμυρό να έχει ξανά καλή στιγμή, με τον Νικολάου να έχει δοκάρι στο 60΄.

 Η απάντηση του Γιούχτα ήρθε από τα πόδια του Λίτσκα, ο οποίος έκανε μία ωραία προσπάθεια και σούταρε, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Γκόγκου.

 Έπειτα, δεν ακολούθησε κάποια άλλη φάση, με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Αλμυρός (Μ. Παπαματθαιάκης): Χανιωτάκης, Ντιονίσιο, Πατινιώτης, Μάγκας, Παγώνης, Νικολάου, Μπουρσέλης, Φραγκουλάκης, Χαιντίνι, Αγαπάκης, Λεόν

Αγωνίστηκαν και οι: Γκόγκος, Κοιλιάρας, Τσαγκαράκης

Γιούχτας (Ν. Σουργιάς): Κόλλιας, Γελαδάρης, Κορνηλάκης, Τζανής, Γιαλούσης, Κοντογιάννης, Ψαρράς, Νύκταρης, Δωματάς, Ροβίθης, Αζίζι

Αγωνίστηκαν και οι: Χρήστου, Τουγλής, Μανουσάκης, Γερακιός, Ξυλούρης, Λίτσκας, Στακάκης, Κόκκινος, Καπετανάκης, Μπέρκης

Στο άλλο φιλικό της ημέρας, ανάμεσα στον Πόρο και τον ΑΟΑΝ ολοκληρώθηκε και αυτό στο 0-0.

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 20′ με διπλή ευκαιρία για τον ΑΟΑΝ, όταν αρχικά από κοντά ο Δολαψάκης έπιασε το σουτ, με τον Γκογκόση να αποκρούει με τα πόδια και στην επαναφορά ο Ντατίδης έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 25΄ ο Πόρος απείλησε με ένα σουτ του Πήλιου, με τη μπάλα να περνάει άουτ. Αυτές ήταν οι καλές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου, με το παιχνίδι να είναι μοιρασμένο και τις δύο ομάδες να παλεύουν με πάθος σαν να είναι… επίσημο.

Στην επανάληψη, ο Πόρος έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Φρόκου βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΑΟΑΝ, ωστόσο αστόχησε. Στο 57′ νέα καλή στιγμή για τον Πόρο, με τον Κομνηνό να κάνει το γύρισμα, να βρίσκει τον Μαγάλη, ωστόσο το πλασέ του κόντραρε σε σώματα, με τη μπάλα να απομακρύνεται.

Στο 70′ ένα σουτ του Κούτουζου, η μπάλα πέρασε άουτ, με αυτή να είναι η τελευταία φάση του αγώνα, με τις δύο ομάδες να δίνουν ένα δυνατό τεστ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους και τους Σκύβαλο και Χατζησεβαστό να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια. Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι ήταν διάρκειας 80′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΟΑΝ: Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Ζέλιος, Τσανάι, Γωνιωτάκης, Φουκαράκης, Μηνάς, Ντατίδης, Τζιλάι, Παπαδόπουλος, Νοκάι

Έπαιξαν και οι:  Μποτέ, Κασσωτάκης,  Χύσι, Κούτουζος, Πλουσής, Μπαράτα

Πόρος: Γκογκόσης, Παπαδομιχέλακης, Αγριμάκης, Νάκας, Μπάμπης, Ουζούνογλου, Πήλιος, Μεταξάκης, Αυγουστάκης, Καλαμιώτης, Καστελλιανάκης

Έπαιξαν και οι: Φρόκου, Αρχοντάκης, Ζαφείρης, Κομνηνός, Μαγάκης, Μέμμος, Μεχμετάι, Ξυλούρης, Ριζάκης, Νίκενσον και Ζούζουλας

Τέλος, ο ΠΟΑ έδωσε και εκείνος σήμερα ακόμα ένα φιλικό, με την Κ19 του ΟΦΗ το οποίο ολοκληρώθηκε 2-2.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν καλή κυκλοφορία, με τον ΠΟΑ να προσπαθεί να κυκλοφορήσει κάθετα, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάτι αξιόλογο, πέρα από ένα καλό σουτ του Καϊμακαμούδη, με τη μπάλα να περνάει έξω.

Ο ΟΦΗ Κ19, με καλές συνεργασίες και καλή κυκλοφορία, προσπαθεί να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα, με μοναδική του αξιόλογη φάση το… γκολ, στο 31ο λεπτό.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε με τον ΠΟΑ να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Αρχικά στο 47′ έχασε πέναλτι με τον Καϊμακαμούδη που κέρδισε ο ίδιος, ενώ ένα σουτ του Παπασπύρου πέρασε άουτ.

Λίγο αργότερα ο Σφυρογιαννάκης με πλασέ ισοφάρισε, ενώ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Παπασπύρου να διώχνει πάνω στη γραμμή αμυντικοί του ΟΦΗ.  Ο ΟΦΗ πήρε με τον Μάρα το προβάδισμα στο 60′, με τον ΠΟΑ να απαντάει ξανά με τον Σφυρογιαννάκη.

Στο τέλος ο ΠΟΑ πίεση για το γκολ της νίκης, ενώ ο ΟΦΗ βρήκε χώρους και σε δύο σημεία απείλησε, με το 2-2 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΟΑ: Ρουμπάκης, Νάτος, Βασιλάκης, Λουμπάκης, Νηστικάκης, Βοριάς, Μπέης, Σκουλάς, Φίλιπ, Καιμακαμούδης, Σφυρογιαννάκης.

Έπαιξαν και οι: Αμπατζής, Κασσωτάκης, Ρουμπάκης Μ. Δαμιανάκης, Χαρίτος, Κερμενίδης, Χατζηανδρέου, Γιακουμάκης, Γωνιανάκης

ΟΦΗ Κ19: Καλαφάτης, Καραντινός, Σαλούστρος, Χότζα, Χνάρης, Σημαντιράκης, Φαιτακης, Ζαχαριουδάκης, Μάρα, Φανουράκης, Θεοδωσουλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News