default-image

Φιλική νίκη του ΠΟΑ επί του ΑΟΑΝ

Αθλητισμός
Φιλική νίκη του ΠΟΑ επί του ΑΟΑΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε με 2-0 στον Άγιο Νικόλαο...

Θετικό ήταν πρώτο δείγμα για τον ΠΟΑ ο οποίος επικράτησε με 2-0 του ΑΟΑΝ στον Αγίο Νικόλαο στο πρώτο φιλικό της σεζόν. 

Στα πρώτα λεπτά από κοντά με προβολή ο Σφυρογιαννάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κασσωτάκη, με τον ΠΟΑ να κάνει τη πρώτη ευκαιρία του αγώνα.

Στο 28′ ο ΠΟΑ έφτασε μια.. ανάσα από το 0-1, με τον Καΐμακαμούδη εξ’ επαφής, να μην μπορεί να κερδίσει τον Κασσωτάκη, ενώ και ο ΑΟΑΝ στο πρώτο ημίωρο είχε κάποιες καλές στιγμές, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση.

Ο ΠΟΑ, έχοντας τις μεγάλες φάσεις στα πρώτα λεπτά, κατάφερε και άνοιξε το σκορ! Μετά από ωραία ενέργεια του ιδιαίτερα δραστήριου Σφυρογιαννάκη από τα δεξιά, έκανε μια εξαιρετική παράλληλη μπαλιά, όπου βρήκε τον Καΐμακαμούδη και εκείνος ανενόχλητος σε κενή εστία έκανε το 0-1!

Η ομάδα του Ηρακλείου μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και με ένα τρομερό σουτ του Νάτου σημείωσε το 0-2, 20 λεπτά μετά την έναρξη του. Ο ΑΟΑΝ πέντε λεπτά πριν τη λήξη έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει από την άσπρη βούλα. Ο Κουτούζος κέρδισε το πέναλτι, ο Φουκαράκης ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, η μπάλα επέστρεψε στον ίδιο, κατέληξε στα δίχτυα, ωστόσο το γκολ του., ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, με τον ΠΟΑ να δείχνει πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο φιλικό «ξεμούδιασμα» στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ενώ από την άλλη πλευρά ο ΑΟΑΝ χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα, εν’ όψει Γ’ Εθνικής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟΑΝ: Δ. Κασσωτάκης, Δολαψάκης. Ζέλιος, Τσανάι, Γωνιωτάκης. Φουκαράκης. Κουτούζος, Χύσι, Τζιλάι. Παπαδόπουλος, Νοκάι

Έπαιξαν και οι: Μηνάς, Μπαράτα, Γιαγκιόζης, 

ΠΟΑ: Ρουμπάκης, Κασσωτάκης. Βασιλάκης. Χαρίτος, Δαμιανάκης, Φίλιπ Ικεότσα, Κερμενίδης. Παπασπύρου, Μπέης, Καϊμακαμούδης, Σφυρογιαννάκης

Έπαιξαν και οι: Νάτος, Χατζηανδρέου, Βοργιάς, Νηστικάκης, Σκουλάς, Γιακουμάκης και Γωνιανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News