Έφτασε στο Ηράκλειο η Εθνική Πόλο των Ανδρών

Αθλητισμός
Έφτασε στο Ηράκλειο η Εθνική Πόλο των Ανδρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων στο "Σαμαρτζίδης Καπ"...

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από σήμερα  η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών που μετά την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και την ολιγοήμερη ανάπαυση, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Σπλιτ της Κροατίας από 29 Αυγούστου έως και 10 Σεπτεμβρίου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που βρίσκεται στην ελίτ του υγρού στίβου σε παγκόσμιο επίπεδο, στοχεύει σε μία ακόμη διάκριση σε διεθνές επίπεδο, βάζοντας τις βάσεις αυτής της νέας πρόκλησης, εδώ στο Ηράκλειο όπου θα φιλοξενηθεί το τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ» με τη συμμετοχή τριών ακόμη ομάδων. Η προετοιμασία ξεκίνησε στη Χαλκίδα και συνεχίζεται στο κολυμβητήριο του Λίντο που υποδέχεται το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά από 20 και πλέον χρόνια!

Την Εθνική αποστολή υποδέχθηκαν χθες στο πρωί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου μέλη της ΠΕΚΥΚΡ αλλά και της Ομοσπονδίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει τρία δυνατά παιχνίδια στα πλαίσια της προετοιμασία του με αντιπάλους τη Γερμανία, την Ολλανδία και το Μαυροβούνιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο «Σαμαρτζίδης Καπ» έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/7:

17.30 Τελετή έναρξης

18.30 Ελλάδα- Γερμανία

20.00 Μαυροβούνιο- Ολλανδία

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/7:

18.30 Μαυροβούνιο- Γερμανία

20.30 Ελλάδα- Ολλανδία

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/7:

18.30 Γερμανία- Ολλανδία

20:00 Ελλάδα- Μαυροβούνιο.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος έχει καλέσει στην προετοιμασία 20 πολίστες μεταξύ των οποίων βρίσκονται ο ηρακλειώτης Βασίλης Καβουσανός και ο Χανιώτης Μανώλης Σολανάκης. Αναλυτικά η αποστολή: Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Γούβης, Νίκος Γκίλας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Κώστας Γκιουβέτσης, Στάθης Καλογερόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Γιάννης Αλαφραγκής, Μανώλης Ανδρεάδης, Δημήτρης Σκουμπάκης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Δημήτρης Δήμου, Νίκος Κοπελιάδης, Κώστας Λιμαράκης (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Μανώλης Σολανάκης, Βασίλης Καβουσανός (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Άγγελος Βλαχόπουλος (ΝΟΒΙ ΜΠΕΟΓΚΡΑΝΤ), Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης (ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ), Δημήτρης Νικολαϊδης (ΣΠΑΝΤΑΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ).

Μεγάλοι απόντες από το Σπλιτ θα είναι οι Γιάννης Φουντούλης και Μάνος Ζερδεβάς που χειρουργήθηκαν πρόσφατα.

Ο πρώτος, ταλαιπωρούνταν με χρόνιο πρόβλημα στον δεξιό του αντίχειρα ενώ ο Ζερδεβάς τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι (ρήξη τένοντα στον δικέφαλο) στην διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Για την Πέμπτη στις 12:00 έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά με τη συμμετοχή του Ομοσπονδιακού τεχνικού Θοδωρή Βλάχου, αθλητών, μελών της Ομοσπονδίας και φορέων του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News