Γιώργος Τριάντης: «'Ημουν, είμαι και θα είμαι ΑΟΤ»

Αθλητισμός
Γιώργος Τριάντης: «'Ημουν, είμαι και θα είμαι ΑΟΤ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρελθόν από τον ΑΟΤ αποτελεί ο Γιώργος Τριάντης ο οποίος μέσα από μια δηλώση του στην επίσημη σελίδα της ομάδα, αποχαιρέτησε τον ΑΟΤ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:  «Αρχικά αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι είμαι-ημουν- και θα είμαι ΑΟΤ και πάντα θα είμαι κοντά στην ομάδα! Είναι μια ομάδα η οποία την θεωρώ οικογένεια μου μετά από τόσα χρόνια που βρίσκομαι εκεί. Στον ΑΟΤ είμαι από παιδί, αν εξαιρέσεις ένα μικρό διάστημα που έφυγα, και έχω ζήσει τα πάντα. Και χαρές και λύπες. Ο κύκλος λήγει έχοντας καταφέρει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ιστορική άνοδο της ομάδας στην Γ Εθνική!
Ο καλύτερος τρόπος με το πιο ωραίο συναίσθημα. Θέλω να πω ότι μοναδικός λόγος που φεύγω από την ομάδα είναι η μη δημιουργία Κρητικού ομίλου! Εφόσον λοιπόν θα έχει ταξίδια, δυστυχώς, δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σύμφωνα και με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις μου. Με την διοίκηση της ομάδας είχαμε συμφωνήσει σε όλα εξαρχής και το μόνο πρόβλημα ήταν αυτό! Είναι πολλά τα χρόνια και δεν ξέρω ποιον να πρώτο ευχαριστήσω.
Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για όλα αυτά τα χρόνια. Παίκτες.. προπονητές και διοικήσεις που συνεργάστηκα! Και εννοείται τους φιλάθλους της ομάδας που πάντα ήταν δίπλα μου και δίπλα μας! Εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα του Τυμπακίου σε αυτήν την ιστορική στιγμή. Εύχομαι να επιτύχει τους στόχους της.»
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News