Ο Λυκούδης νέος προπονητής στην Δαμάστα!

Αθλητισμός
Ο Λυκούδης νέος προπονητής στην Δαμάστα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την αποχώρηση του Φάνη Χαλκιαδάκη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η θέση του προπονητή στην Δαμάστα είχε μείνει κενή, με τους ανθρώπους του σωματείου να καταλήγουν σε μια εσωτερική «μεταγραφή».

Συγκεκριμένα, στο πρόσωπο του Μάκη Λυκούδη κατέληξαν οι άνθρωποι της ομάδας, με τον ικανό προπονητή να πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία με την ακαδημία Candia – Δαμάστα, κατακτώντας τη δεύτερη θέση του Youth League. Έπειτα και από την επισημοποίηση της συνεργασίας τους, ξεκινάει άμεσα ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Α.Ο Δαμάστας  ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή  Μάκη Λυκούδη, με τον οποίο θα πορευτούμε στο πρωτάθλημα της Α1 την νέα περίοδο συνεχίζοντας,  την φιλοσοφία της ομάδας μας να δίνει ευκαιρίες σε νέους και ταλαντούχους προπονητές και ποδοσφαιριστές.

Σύντομο βιογραφικό του νέου μας προπονητή:

2016/17 Ακαδημίες Αθλόπολις

2017/18 Ακαδημίες Αθλόπολις

2018/19 Ραύκος Β κατηγορία

2019/20 Ραύκος β κατηγορία άνοδος στην Α2

2020/21 Ραύκος Α2 κατηγορία διακόπηκε την 3η αγωνιστική λόγο covid

2021/22 Candia πρωτάθλημα youth league 2η θέση.

 Η δουλειά και η μεθοδικότητα του νέου μας προπονητή στην ομάδα του CANDIA-ΔΑΜΑΣΤΑ, την οποία είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά ήταν αυτά που μας έπεισαν να προχωρήσουμε σε αυτή την συνεργασία.

Η σοβαρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα που γίνεται στην ακαδημία του Candia από τον ιδιοκτήτη του και Τεχνικό Διευθυντή μας Χρήστο Καταρτζόγλου και τους συνεργάτες του είναι και για εμάς μονόδρομος ως προς την σωστή λειτουργία και το μέλλον της ομάδας μας».

Ο Πρόεδρος και σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας μας καλωσορίζει τον Μάκη Λυκούδη στην οικογένεια της Δαμαστας.

Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News