Τρομερή εμφάνιση η Τσιπλοστεφανάκη στο Enfusion της Ολλανδίας

Αθλητισμός
Τρομερή εμφάνιση η Τσιπλοστεφανάκη στο Enfusion της Ολλανδίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αθλήτρια του Γιώργου Κουμιώτη εντυπωσίασε σε ένα στάδιο με χιλιάδες θεατές

Τον σεβασμό των Ολλανδών κέρδισε η Μαρία Τσιμπλοστεφανάκη, αθλήτρια του Γιώργου Κουμιωτη από το Fight Arena Gym της Κρήτης, η οποία αγωνίστηκε το Σάββατο 18/6 στο μεγαλύτερο και πασίγνωστο promotion παγκοσμίως, στο Εnfusion στο Χρόνινγκεν της Ολλανδίας, σε ένα κατάμεστο στάδιο με χιλιάδες θεατές!

Η Τσιπλοστεφανάκη κοντραρίστηκε με την 2 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια της WAKO, πρωταθλήτρια και κάτοχο της επαγγελματικής ζώνης του enfusion, Sarel de jong, και έκανε τρομερή εμφάνιση, δείχνοντας στους Ολλανδούς ότι δεν έχουμε πλέον να ζηλέψουμε τίποτα από αυτούς.

Η κορυφαία Κρητικιά κικ μποξέρ έκανε τους εκφωνητές να δηλώσουν ότι εύχονται και ελπίζουν να την ξαναδούν σύντομα στο Enfusion και πως είναι μια πολλά υποσχόμενη αθλήτρια που θα τους απασχολήσει στο μέλλον.

Η Τσιπλοστεφανάκη έκανε απίστευτο ματς απέναντι σε μια πολλή έμπειρη αθλήτρια όπως είναι η de jong μην κάνοντας βήμα πίσω και χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια αλλά και καμία επίθεση αναπάντητη στενεύοντας τα περιθώρια της αντιπάλου της και φέρνοντας το ματς στα σημεία πολύ κοντά.

Μετά το πέρας του αγώνα και την επιστροφή τους στην Ελλάδα ο προπονητής της Γιώργος Κουμιώτης δήλωσε:

«Η Μαρία είναι μόλις 20 ετών και ασχολείται 4 χρόνια με το κικ μπόξινγκ. Είναι μια πολύ δυνατή αθλήτρια που σε κάθε αγώνα της καταθέτει την ψυχή της. Αυτή την φορά ήρθαμε στην Ολλανδία σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και με τόσους χιλιάδες θεατές σε ένα φαντασμαγορικό σόου που μας άγχωσε πολύ. Ήμασταν μόνοι σε ένα στάδιο γεμάτο υποστηρικτές της de jong και αυτό όσο να είναι μας επηρέασε. Ήμασταν μαγκωμένοι και δεν πιάσαμε την ροή παιχνιδιού που θέλαμε και είχαμε δουλέψει στην προετοιμασία μας.

Μας βγήκε το 40 % της απόδοσης που θα μπορούσαμε να πιάσουμε. Σίγουρα μπορούσαμε παραπάνω. Δεν πειράζει όμως κερδίσαμε μια μεγάλη εμπειρία και ένα δώσαμε ένα δυνατό αγώνα. Μόνο υπερηφάνεια νιώθω για αυτό το μόλις 20 χρόνων παιδί που κατάφερε να βγάλει τέτοιο παιχνίδι με μια τέτοια αντίπαλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλο το στάδιο μας αποθέωσε μέχρι να πάμε στα αποδυτήρια και μας χειροκρότησαν.

Οι πόρτες του Enfusion άνοιξαν για εμάς. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με το κεφάλι κάτω και προπονούμαστε για τα επόμενα events. Θέλω να ευχαριστήσω την Μαρία Πανταζή για την επιλογή της αθλήτριάς μου, την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μας έδωσε».

Πληροφορίες - παραχώρηση φωτογραφιών από το Fight Arena Gym - Γιώργος Κουμιώτης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News