Ήττα και 4η θέση για την Μικτή Κ17!

Αθλητισμός
Ήττα και 4η θέση για την Μικτή Κ17!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε με 3-1 από την ΕΠΣ Εύβοιας...

Στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος τερμάτισε η Μικτή Κ17 Ηρακλείου, αφού γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Εύβοια στον μικρό τελικό.

Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο. Όσο περνούσε η ώρα το Ηράκλειο έδειχνε ότι θέλει να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού απειλώντας πρώτη φορά στο 8′ με τον Ντίσα όμως το σουτ του το έδιωξε ο Μπασινάς σε κόρνερ.

Όσο περνούσε το παιχνίδι η Εύβοια πίεζε ψηλά και αυτό “χάλασε” το μυαλό των παικτών του Γιάννη Χατζησεβαστού με αποτέλεσμα να απειλεί μόνο με μακρινά σουτ. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού η Εύβοια κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Μαρνέζος έκλεψε την μπάλα λίγο πάνω από την μεσαία γραμμή, βγήκε απέναντι από τον Χαλκιαδάκη και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

Το Ηράκλειο προσπάθησε να απαντήσει με τις προσπάθειες του Ντάγια και του Ξημεράκη, όμως το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το Ηράκλειο μπήκε δυνατά έδειξε ότι θέλει να φέρει… τούμπα το παιχνίδι όμως η Εύβοια ήταν αυτή που σκόραρε και δεύτερο γκολ στο 52ο λεπτό όταν Μαρνέζος βγήκε στην κόντρα επίθεση πάσαρε στον Ζαχαράκη και σε κενή εστία αυτός έκανε το 2-0.

Ένα λεπτό αργότερα η Εύβοια σκόραρε και τρίτο τέρμα έχοντας πάλι πρωταγωνιστή τον Μαρνέζο, όμως αυτό ακυρώθηκε για οφσαιντ.

Το Ηράκλειο ξανά μπήκε στο παιχνίδι στο 59ο λεπτό, όταν ο Κουρουγκιαβούρης έβγαλε βαθιά μπαλιά μέσα στην περιοχή της Εύβοιας και ο Ξυράφης έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα του Μπασινά κάνοντας το 1-2.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Γιάννη Χατζησεβαστού οι οποίοι προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης ανεβάζοντας έτσι την άμυνα του ψηλά, ωστόσο όλες οι προσπάθειες δεν μπόρεσαν να βρουν τον στόχο του Μπασινά.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Εύβοια στο 92ο λεπτό κατάφερε να σκοράρει και τρίτο γκολ με τον Δελή να κάνει το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Εύβοια: Μπασινάς, Σύκας, Σκριβάνος, Ξυράκης, Γροντής, Αργυρίου, Πέτσας, Ζαχαράκης, Τσεμπελίκος, Πετράκης, Μαρνέζος.

Ηράκλειο: Χαλκιαδάκης, Βλαχάκης, Ν. Βασιλάκης, Ανδρεανίδης(22′ Ξημεράκης), Κρασανάκης(22′ Κουρουγκιαβούρης) , Ζηδιανάκης, Ντάγια, Φραγκούλης(33′ Γωνιανάκης), Παπαδάκης, Γκιουλμίχαλης(46′ Ριζάκης), Ντίσα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News