Μηνάς Πίτσος: «Χτίζουμε τον νέο ΠΟΑ»

Αθλητισμός
Μηνάς Πίτσος: «Χτίζουμε τον νέο ΠΟΑ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο neakriti.gr μίλησε ο προπονητής του ΠΟΑ, Μηνάς Πίτσος ο οποίος αναφέρθηκε και στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας για την νέα σεζόν αλλά και την ομάδα του Ατσαλένιου

 

Τα…χαρτιά του στο neakriti.gr  άνοιξε ο προπονητής του ΠΟΑ, Μηνάς Πίτσος, ο οποίος μίλησε για την ανάληψη του πάγκου της ομάδας του Ατσαλένιου αλλά και για τις μεταγραφικής κινήσεις όσον αφορά την νέα σεζόν.

Μπορεί η ομάδα του ΠΟΑ να μην γνωρίζει ακόμα αν θα αγωνιστεί στο τοπικό ή στην Γ΄ Εθνική ωστόσο ο σχεδιασμός της συνεχίζεται κανονικά.

Ο νέος προπονητής της ομάδας του Ατσαλένιου, Μηνάς Πίτσος μιλάει στο neakriti.gr τόσο για την μεταβατική περίοδο που ανέλαβε την ομάδα όσο και για τις μεταγραφές.

Αναλάβατε τον ΠΟΑ σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, πως πήρατε την απόφαση αυτή;

«Θεωρώ για κάθε προπονητή είναι μεγάλη τιμή να αναλαμβάνει την ομάδα του ΠΟΑ. Είναι μα ομάδα με βαριά φανέλα.  Ειδικά για εμένα είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς έχω αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα.  Για έμενα θεωρώ είναι μεγάλη ευθύνη να αναλαμβάνω τον πάγκο της ομάδας ειδικά σε μια τέτοια περίοδο που είναι μεταβατική για εκείνη. Νιώθω υπερήφανος και είμαι σίγουρος ο ΠΟΑ θα είναι πιο δυνατός του χρόνου όπου και αν αγωνίζεται. Ευχαριστώ την διοίκηση που επέλεξε σε αυτή την θέση.»

Η νέα χρονιά δεν γνωρίζεται ακόμα αν θα σας βρει στο τοπικό ή στην Γ΄ Εθνική, οι στόχοι σας ποιοι είναι;

«Όπως είπα και πριν, ανέλαβα τον ΠΟΑ σε μια δύσκολη περίοδο. Θεωρώ πως ο ΠΟΑ είναι η  πιο μεγάλη ομάδα της Κρήτης και για αυτό τον λόγο σε όποια  κατηγορία και αν παίξει την νέα χρόνια στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε. Με σωστό προγραμματισμό πιστεύω θα γίνουν όλα όπως πρέπει.»

Τέλος, ακούγονται πολλά για τις μεταγραφές το τελευταίο διάστημα, τι κινήσει έχετε κάνει ή θα κάνετε;

«Πρωταρχικός στόχος για εμάς είναι τα παιδιά τα δικά μας. Όπως οι Ρουμπάκης, Λουμπάκης, Χαρίτος, Χατζηανδρέου  κλπ. Θέλουμε πρώτα να μιλήσουμε μαζί τους να δούμε ποιοι θέλουν να μείνουν ή να φύγουν έτσι ώστε να κινηθούμε και στις μεταγραφές. Επίσης δικός μου στόχος είναι να ανέβουν παιδιά από τις ακαδημίες. Θέλουν να ενσωματωθούν αρκετά νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες στην μεγάλη ομάδα και σε 2-3 χρόνια να είναι έτοιμα να ανοίξουν τα φτερά τους. Ωστόσο όλα αυτά που λέμε τώρα είναι σαν να μην έχουν αξία καθώς δεν γνωρίζουμε που θα αγωνιστούμε την νέα χρονιά κάτι που μας δυσκολεύει αρκετά στον σχεδιασμό. Ωστόσο θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι πιο δυνατή η ομάδα την νέα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News