Τελικές συζητήσεις: Στην… κόψη του ξυραφιού το θέμα Φελίπε για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Τελικές συζητήσεις: Στην… κόψη του ξυραφιού το θέμα Φελίπε για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τον Βραζιλιάνο φορ

Η προσπάθεια του ΟΦΗ να τον κρατήσει στο Ηράκλειο τον Λουίζ Φελίπε είναι σε εξέλιξη.

Παρά τις αναφορές στα πορτογαλικά ΜΜΕ, που ήθελαν την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να έχει απορρίψει την πρόταση των Κρητικών, η υπόθεση έχει ακόμη λίγο… δρόμο.

Ο 28χρονος στράικερ περνάει τις τελευταίες μέρες των διακοπών του στη Βραζιλία, καθώς την Δευτέρα 27 Ιουνίου αναχωρεί για την Ευρώπη και την Πορτογαλία, ενώ την ίδια ώρα είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με τους εκπροσώπους του.

Η «Record» ανέφερε, ότι η Σπόρτινγκ είπε οριστικό «όχι» στην πρόταση του ΟΦΗ για νέο δανεισμό, με τους Κρητικούς να καλύπτουν τις 300 χιλιάδες από το συμβόλαιο του Λουίζ Φελίπε (φτάνει περίπου τις 450 χιλιάδες ευρώ).

Αυτό δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα, αφού η πορτογαλική ομάδα έχει ενημερώσει εδώ και μέρες την πλευρά του παίκτη, ότι «πωλείται και δεν δανείζεται».

Η προσπάθεια λοιπόν της ομάδας του Ηρακλείου (ή και άλλων ενδιαφερόμενων) είναι ακριβώς να αλλάξουν την «φόρμουλα» για την προοπτική μεταγραφής.

Το… παζάρι λοιπόν συνεχίζεται, με τις συζητήσεις να μοιράζονται σε τρία μέρη (ΟΦΗ, εκπρόσωποι Φελίπε και Σπόρτινγκ), που επιδιώκουν να βρουν μια «χρυσή τομή».

Θα πρέπει να σημειωθεί παράλληλα, ότι προς το παρόν είναι ερωτηματικό τι ρόλο θα παίξουν οι άλλες προτάσεις που έχει ο ποδοσφαιριστής (αν βέβαια υπάρχουν σε τόσο προχωρημένο στάδιο).

Όπως είπε ο ίδιος στο neakriti.gr στην πρόσφατη συνέντευξη, θέλει ερχόμενος ξανά στην Ευρώπη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να έχει καταλήξει στον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του. Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να αρχίσει προπονήσεις με τους «κομμένους» από το ρόστερ της Σπόρτινγκ, για αυτό προσπαθεί για μια λύση σε σύντομο χρόνο.

Το οικονομικό δεν είναι το μοναδικό δέλεαρ για τον ίδιο, αλλά παίζει το ρόλο του, ενώ μένει να δούμε ποια θα είναι η κατεύθυνση των πραγμάτων από τις επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών.

Ο ΟΦΗ θα «παλέψει» την υπόθεση μέχρι τέλους, ενώ την ίδια ώρα είναι σε «ανοιχτή γραμμή» για τις εναλλακτικές λύσεις.

Άλλωστε, γενικά η μεταγραφική κινητικότητα εντείνεται στα πέριξ του ΒΑΚ και στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου τα τηλέφωνα έχουν πάρει… φωτιά και αρκετές περιπτώσεις μπαίνουν στην τελική ευθεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News