Στον… πάγο προς το παρόν το θέμα Λισάντρο Σεμέντο για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Στον… πάγο προς το παρόν το θέμα Λισάντρο Σεμέντο για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στασιμότητα αυτή τη στιγμή στις συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή

Μια από τις πρώτες μεταγραφικές υποθέσεις που ήρθαν στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ αφορούσε τον παλιό γνώριμο, Λισάντρο Σεμέντο, όμως τις τελευταίες ημέρες το θέμα έχει… παγώσει.

Σε πρώτη φάση, η προοπτική επιστροφής του 26χρονου εξτρέμ δεν άφησε ασυγκίνητη καμία από τις δύο πλευρές, όμως τα επόμενα… βήματα δεν αποδείχθηκαν τόσο απλά.

Το γεγονός ότι έμεινε ελεύθερος από την Φορτούνα Σιτάρντ ήταν ένα πλεονέκτημα, όπως και το γεγονός ότι ο ίδιος γνωρίζει το περιβάλλον, αλλά και οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου ξέρουν τι μπορεί να προσφέρει όταν βρεθεί στην καλύτερη του φάση.

Επιπλέον, οι συζητήσεις ήταν ανάμεσα στους «δύο» (χωρίς να εμπλέκεται τρίτος) και αυτό ήταν επίσης ένα οιωνός.

Το τελευταίο διάστημα πάντως, το συγκεκριμένο θέμα έχει παραμείνει στάσιμο, καθώς δεν υπήρξε απόλυτη ταύτιση σε όλους τους τομείς. Ασφαλώς ένα βασικό μέρος είναι τα «θέλω» του παίκτη στο οικονομικό σκέλος, που οι πληροφορίες λένε ότι κυμάνθηκε υψηλότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Φυσικά, δεν αποκλείεται η περίπτωση του Σεμέντο να έρθει ξανά στο επίκεντρο, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά για την τελική έκβαση. Όπως και να ‘χει όμως, οι άνθρωποι του ΟΦΗ… σκανάρουν την αγορά για εξτρέμ και έχουν ξεχωρίσει κάποιους ποδοσφαιριστές που προκαλούν ενδιαφέρον.

Από κει και πέρα, η υπόθεση του Λάζαρου Λάμπρου θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή. Ο παίκτης μετέχει στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και ουδείς γνωρίζει αυτή τη στιγμή, πότε και κυρίως με ποια κριτήρια, θα πάρει την τελική απόφαση ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News