Έγινε θέμα στην «Bild» ο Σάλιακας!

Αθλητισμός
Έγινε θέμα στην «Bild» ο Σάλιακας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενθαρρυντική είναι η εκκίνηση του Μανώλη Σάλιακα με τη φανέλα της Ζανκτ Πάουλι, με τον Έλληνα δεξιό μπακ να κερδίζει στις εντυπώσεις στην προετοιμασία του ιστορικού γερμανικού συλλόγου.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρχίζει την καριέρα του στη Ζανκτ Πάουλι ο Μανώλης Σάλιακας, καθώς σε φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας, ο πρώην άσος του ΠΑΣ Γιάννινα ξεχώρισε με την παρουσία του, όπως τουλάχιστον μεταδίδει η «Bild».

Για την ακρίβεια, ο ιστορικός σύλλογος επικράτησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα 13-0 σε ματς-ξεμούδιασμα από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, αλλά ο Σάλιακας ήταν εκπληκτικός με αποτέλεσμα η παρουσία να γίνει πρώτο θέμα από το γερμανικό Μέσο.

«Ο Μανώλης Σάλιακας ειδικά ξεχώρισε. Ο Έλληνας που ήρθε από τον ΠΑΣ Γιάννινα μπόρεσε να παίξει πολύ επιθετικά ως δεξιός μπακ, προκαλώντας πολλούς κινδύνους και δίνοντας τρεις ασίστ», γράφει στην κριτική της η «Bild», με τον Σάλιακα να παίζει στο πρώτο ημίχρονο.

Για τον Σάλιακα μίλησε και ο προπονητής του, Τίμο Σουλτζ: «Είναι απόλυτα καθοριστικός. Έχει μεγάλη ενέργεια, κάνει πολλά ανεβοκατεβάσματα στη γραμμ;h και πάντα έρχεται από το βάθος και προωθείται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News