Super League 1: Παρέμεινε στην κατηγορία η Λαμία!

Αθλητισμός
Super League 1: Παρέμεινε στην κατηγορία η Λαμία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμεινε στο 1-1 με την Βέροια και με το σκορ του πρώτου αγώνα (1-2) θα είναι και του χρόνου στην Super League 1.

Και του χρόνου θα είναι στην Super League 1 η Λαμία καθώς έμεινε στο 1-1 με την Βέροια και χάρη στ πρώτο σκορ του αγώνα (1-2) παρέμεινε στην κατηγορία. 

Η Βέροια έκανε την προσπάθειά της, προηγήθηκε με το γκολ του Γιακουμάκη στο 27', ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα δεύτερη φορά, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές της. Αντ' αυτού ο Μπεχαράνο στο 78' ισοφάρισε και "κλείδωσε" την παραμονή για τη Λαμία

Η Λαμία ήταν εκείνη που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθούσε να φέρει την μπάλα στην περιοχή της Βέροιας, προκειμένου να γίνει απαιτητική. Γρήγορα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν, να κρατήσουν λίγο περισσότερο ή να χτυπήσουν στην κόντρα. Ωστόσο, τα λάθη ήταν πολλά ειδικά στη μεσαία γραμμή.

Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 27ο λεπτό η Βέροια πήρε το προβάδισμα. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Γιακουμάκης πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Λαμία αμέσως μετά το γκολ της Βέροιας επιχείρησε να αντιδράσει, ώστε να ισοφαρίσει. Μάλιστα, είχε και δύο τελικές πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να βρει δίχτυα.

Στο 42' η μπάλα στρώθηκε στον Τζανδάρη στα αριστερά της περιοχής, εκείνος έκανε το δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Παπαδόπουλου, ο οποίος έδιωξε με γροθιές. Αμέσως μετά το Μαρτίνεθ σούταρε εκτός περιοχής, αλλά δεν απειλήθηκε ουσιαστικά η εστία των φιλοξενούμενων.

Η Βέροια ήταν εκείνη πουν μπήκε πιο δυνατά στο β' μέρος. Στο 46' κατεγράφη και η πρώτη καλή στιγμή. Ο Γαβριηλίδης πάτησε στην περιοχή από τα αριστερά, με ωραία ενέργεια. Έκανε το γύρισμα στην περιοχή, ο Φοφανά πλάσαρε στην κίνηση όπως για λίγο αστόχησε. Η Λαμία ανέβηκε αμέσως μετά προσπαθώντας να προσθέσει πίεση στους φιλοξενουμένους.

Ωστόσο, η Βέροια επιχειρούσε να χτυπήσει στην κόντρα. Αυτό έκανε και στο 53', όταν ο Moύργος έτρεξε γρήγορα στην κόντρα, μοίρασε στον Φοφανά, ο οποίος πλάσαρε στην αγκαλιά του Σαράνοβ. Η Λαμία συνέχιζε να έχει την κατοχή. Δεν απειλούσε ουσιαστικά και περισσότερο έδειχνε να διαχειρίζεται το προβάδισμά της.

Στο 73' ο Μανούσος πήρε την μπάλα, έπειτα από λάθος του Παπαδόπουλου. Βρέθηκε απέναντι από τον κίπερ της Βέροιας, χωρίς όμως να προλάβει να τελειώσει τη φάση.

Ο Ντάνι Μπεχαράνο στο 78' πέτυχε το πολύτιμο γκολ για τους γηπεδούχους, ένα γκολ το οποίο έκανε πιο απλά τα πράγματα για την ομάδα της Φθιώτιδας. Ο Σαραμαντάς έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Οικονόμου δεν έδιωξε με επιτυχία, ο Παπαδόπουλος προσπάθησε εκ νέου να απομακρύνει με γροθιές. Ο Μπεχαράνο στη συνέχεια έπιασε το σουτ στην κίνηση και βρήκε δίχτυα.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ολόκληρη η Βέροια βγήκε μπροστά αναζητώντας το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση. Η Λαμία αμυνόταν στο 1/3 του γηπέδου, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και στο τέλος ήταν εκείνη που πανηγύρισε την παραμονή της.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Μαρτίνεθ, Νταβίντ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Τζανδάρης, Νούνιες, Μπεχαράνο, Καραμάνος, Μανούσος

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαραγκός, Δημόπουλος, Πεταυράκης, Μούργος, Κάτσε, Γαβριηλίδης, Φοφανά, Πασάς, Γιακουμάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News