Πόλο: Άρωμα...ΟΦΗ στο Karteros Beach Sports Center!

Αθλητισμός
Πόλο: Άρωμα...ΟΦΗ στο Karteros Beach Sports Center!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρωμα...ΟΦΗ στο Karteros Beach Sports Center, με τα παιδιά της υδατοσφαίρισης του συλλόγου, να κάνουν «απόβαση» και να δίνουν «ασπρόμαυρο χρώμα» στη νέα αθλητική εγκατάσταση της πόλης, για σπορ παραλίας και θαλάσσης.

Οι μικροί πολίστες του ΟΦΗ, είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του Beach Handball, το οποίο έχει πολλές ομοιότητες με την υδατοσφαίριση.

Μάλιστα ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, εξετάζει το ενδεχόμενο να φιλοξενήσει και αυτό το σπορ στις τάξεις του, διευρύνοντας την γκάμα των αθλημάτων που σήμερα χρησιμοποιεί.

Οι αθλητές του ΟΦΗ, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο Ηandball, άκουσαν τους κανονισμούς από τους ειδικούς, έπαιξαν και διασκέδασαν.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, καλωσόρισε τους αθλητές και την πολυμελή διοικητική αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και όλοι μαζί πήραν αργότερα θέση στις εξέδρες, όπου και παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας Νεανίδων , στο άτυχο, ματς με την Γαλλία (ήττα με 2-0), για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Beach Handball.

«Ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία Handball, τους προπονητές, τους υπευθύνους και τους προπονητές για τη φιλοξενία» σχολίασε ο επικεφαλής προπονητής της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, Κώστας Φιτσανάκης.

Ίσως, μέσα από την υδατοσφαίριση του ΟΦΗ, «γεννηθεί», ένα ακόμη τμήμα για τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News