Αποχώρησε η Γιάννα Δούκα από τον Εργοτέλη!

Αθλητισμός
Αποχώρησε η Γιάννα Δούκα από τον Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 8 χρόνια είπε το αντίο...

Η προπονήτρια του Εργοτέλη με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media αποχαιρέτησε τον Εργοτέλη συγκινημένη μετά από 8 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας.

Η ίδια τόνισε ότι η απόφαση της ήταν ιδιαίτερα δύσκολη αφού ξεκίνησε από τον Εργοτέλη σαν αθλήτρια ενώ στην συνέχεια κάθισε στον πάγκο της ομάδας μετρώντας συνολικά 17 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στον σύλλογο.

Η ανάρτηση της αναφέρει: «Η ζωή είναι γεμάτοι από κύκλους που ανοίγουν κ κλείνουν. Έτσι κ στην δική μου ζωή ένας τεράστιος κύκλος κλείνει και ευελπιστώ ένας άλλος καινούργιος να ανοίξει! Μετά από 8 χρόνια προπονητικής πορείας στην ομάδα του Εργοτέλη ήρθε η ώρα να αποχωρήσω!

Μια απόφαση συναισθηματικά πολύ δύσκολη για εμένα μιας και σε αυτόν τον σύλλογο ξεκίνησα σαν παίχτρια αλλά και σαν προπονήτρια μετρώντας συνολικά 17 ολόκληρα χρόνια παρουσίας μου εκεί!

Φεύγω από αυτήν την ομάδα γεμάτη από συναισθήματα! Με πολλή αγάπη στις βαλίτσες μου από τις παίχτριες που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια τους γονείς τους τις εκάστοτε διοικήσεις των γυναικών τους συναδέλφους προπονητές!

Φεύγω από αυτήν την ομάδα αφήνοντας την μετά από μια πορεία (που λίγοι γνωρίζουν)στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος και ευελπιστώ να συνεχίσει αυτήν την ανοδική πορεία!

Θέλω να ευχαριστώ πρώτα από όλους τα κορίτσια μου!!!!!!Και να ξέρουν ότι ήταν μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα μαζί τους!!!!!Πιστεύω σε εκείνες και ξέρω ότι θα συνεχίσουν να κοιτάνε μπροστά κ ψηλά.

Τον κ.Σκεπάρνη που ήταν ο άνθρωπος που στάθηκε στο πλευρό των γυναικών του συλλόγου στα δύσκολα μας χρόνια και μαζί με εκείνον καταφέραμε να μην διαλυθεί η ιστορία μας και η ομάδα μας.

Όλους τους γονείς των μικρών κοριτσιών που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και με στήριξαν παραπάνω από το σύνηθες.

Τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής κ.Σταύρο Περάκακη που εμπιστεύτηκε το όραμα μου και με την δική του στήριξη καταφέραμε να αλλάξουμε επίπεδο σαν ομάδα και να φύγουμε από τα ερασιτεχνικά και τα πρόχειρα.

Τον αθλητικό διευθυντή των γυναικείων τμημάτων κ.Βαγγελη Κουτσάκη για την στήριξη του τόσα χρόνια στο πρόσωπο μου. Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ήταν είναι και θα είναι το ποδοσφαιρικό μου σπίτι!

Εις το επανιδείν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News