Η υδατοσφαίριση ΟΦΗ θα παίξει χάντμπολ στον Καρτερό!

Αθλητισμός
Η υδατοσφαίριση ΟΦΗ θα παίξει χάντμπολ στον Καρτερό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκοπός είναι η ενίσχυση των Εθνικών ομάδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Σύσσωμο το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ (Άνδρες, γυναίκες, τμήματα υποδομής) θα βρεθεί σήμερα στο Karteros Beach Sports Center προκειμένου να γνωρίσει απο κοντά το άθλημα του Beach Handball (είναι πολύ κοντά σε αυτό της υδατοσφαίρισης, λένε οι ειδικοί).

Οι αθλητές της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν Handball με την καθοδήγηση ειδικών του αθλήματος και να έχουν μια γνωριμία με το άθλημα.

Αμέσως μετά υδατοσφαίριση του ΟΦΗ, θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας Εφήβων-Νεανίδων και θα την υποστηρίξει στην προσπάθεια που κάνουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Ηράκλειο.

Όπως δήλωσε ο προπονητής της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ Κώστας Φιτσανάκης, για αυτή την πρωτοβουλία «το beach handball είναι ένα άθλημα που έχει ομοιότητες με την υδατοσφαίριση. Θα το γνωρίσουμε απο κοντά, θα παίξουμε, θα διασκεδάσουμε και θα το ευχαριστηθούμε. Μετά θα καθίσουμε στην εξέδρα για να υποστηρίξουμε τις Εθνικές μας ομάδες και να τους δώσουμε την ώθηση που χρειάζονται σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και σε αυτήν την φανταστική αθλητική εγκατάσταση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News