Πυγμαχία ΟΦΗ: Συνάντηση με τον Ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας

Αθλητισμός
Πυγμαχία ΟΦΗ: Συνάντηση με τον Ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με τον Ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Γεώργιο Μπουζαλά, είχε ο επικεφαλής του τμήματος πυγμαχίας του ΟΦΗ, Μιχάλης Μανιουδάκης, με σκοπό να τον ενημερώσει για τα σχέδια του νέου τμήματος, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ο κ. Μανιουδάκης, ενημέρωσε τον κ. Μπουζαλά, για όλα τα έγγραφα που έχουν σταλεί στην Ομοσπονδία, για την επίσημη επανεγγραφή του τμήματος, με στόχο την συμμετοχή του, στους επόμενους επίσημους αγώνες της Ομοσπονδίας.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ έχει ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες, που αφορούν στην πληρωμή των παράβολων, αλλά και την ασφάλιση του προπονητή.

Το επόμενο βήμα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα είναι η ένταξη και αυτού του τμήματος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στο οποίο έχουν ενταχθεί όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ο Ταμίας της Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, εξέφρασε την ικανοποίηση του, ότι ο ιστορικός σύλλογος του ΟΦΗ, επανεκκινεί το τμήμα πυγμαχίας και θα τονώσει και αυτός με τη σειρά του, την ανάπτυξη του αθλήματος στο νησί.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι δοκιμαστικές προπονήσεις και οι νέες εγγραφές στο τμήμα πυγμαχίας του ΟΦΗ, που λειτουργεί στο γυμναστήριο Global.

Οι ημέρες των προπονήσεων έχουν ως εξής:

Άνδρες: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, 9μμ-10.30μμ.

Γυναίκες: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, 5μμ-6μμ.

Παιδικό: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, 5μμ-6μμ.

Υπεύθυνος Τμήματος: Μιχάλης Μανιουδάκης.

Προπονητής: Γρηγόρης Φανουργάκης.

Πληροφορίες για εγγραφές στο τηλέφωνο 2810-311525.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Δ.Σ ερασιτέχνη ΟΦΗ για την εκλογή των δημοσιογράφων από το Ηράκλειο. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συγχαίρει τους δημοσιογράφους του Ηρακλείου και της Κρήτης, που εκλέχθηκαν στα δημοσιογραφικά όργανα.

Συγκεκριμένα συγχαίρει:

-Τον δημοσιογράφο Κώστα Βασιλάκη (ΕΡΤ Ηρακλείου) για την εκλογή του στην θέση του αντιπροέδρου, στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Ένωσης Συντακτών (ΤΕΑΣ), αλλά την εκλογή του ως αντιπρόσωπος της ΕΣΗΕΠΗΝ το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ.

-Τον δημοσιογράφο Αντώνη Παπουτσάκη (Εφημ. Πατρίς) για την εκλογή του στην θέση του αντιπροέδρου στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου και Νήσων.

-Την δημοσιογράφο Κατερίνα Μηναδάκη (Γραφείο Τύπου Δήμου Ηρακλείου) για την εκλογή της στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΠΗΝ και την εκλογή της ως αντιπρόσωπος στο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ.

Την δημοσιογράφο Ειρήνη Τσάκα (Cretalive.gr) για την εκλογή της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείου Τύπου.

-Τον δημοσιογράφο από τα Χανιά Παντελή Χουλάκη, για την εκλογή του ως πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΠΗΝ και την εκλογή τους ως αντιπρόσωπος στο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News