Αποκλεισμός για την Μικτή Κ17!

Αθλητισμός
Αποκλεισμός για την Μικτή Κ17!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηττήθηκε με 3-0 από την Κόρινθο...

Αποκλείστηκε η Μικτή Κ17 από τον Πανέλληνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής καθώς ηττήθηκε στην Αθήνα από την ΕΠΣ Κορίνθου με 3-0. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για το Ηράκλειο, αφού μόλις στο 3ο λεπτό η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού έμεινε πίσω στο σκορ. Πιο συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Δαμουλιάνος πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Χαλκιαδάκη.

Το Ηράκλειο προσπάθησε να μην επηρεαστεί από το γρήγορο γκολ παίρνοντας την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο της αναμέτρησης, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο στην εστία της Κορίνθου.

Από την άλλη η τυπικά γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μπίμπα δύο φορές όμως εκεί ήταν σε ετοιμότητα ο Χαλκιαδάκης και κρατούσε το 1-0.

Το Ηράκλειο έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Γωνιανάκη να φέρει το ματς στα ίσα, όμως το σουτ του στο 35ο λεπτό πέρασε άουτ.

Η Κόρινθος πήγε στα αποδυτήρια με «μαξιλαράκι» δύο τερμάτων αφού μετά από ωραία δουλεμένη προσπάθεια σε φάουλ που είχαν κερδίσει ο Δαμουλιάνος εκτέλεσε το φάουλ, ο Βασίλας γύρισε με την μια και ο Μπεκιάρης με προβολή έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε ακριβώς την ίδια εικόνα με την Κόρινθο να σκοράρει και τρίτο τέρμα με τον Μπίμπα ο οποίος εκτέλεσε απευθείας φάουλ και «νίκησε» αυτή την φροά τον Χαλκιαδάκη για το 3-0.

Από εκεί και μετά το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, με το Ηράκλειο να έχει ξανά την κατοχή να προσπαθεί να απειλήσει την εστία της Κορίνθού, ωστόσο και πάλι εκτός από το σουτ του Ζηδιανάκη δεν είχε κάτι σημαντικότερο.

Στο 78ο λεπτό το Ηράκλειο κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Ντίσα, όμως ακυρώθηκε για οφσαιντ σηκώνοντας αρκετές διαμαρτυρίες.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και έτσι το Ηράκλειο έχασε μια μοναδική ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από την Κόρινθο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της ΕΠΣΗ είναι έξαλλοι με τον διαιτητή της αναμέτρησης καθώς απαγόρευσε την συμμετοχή του Γκιουλμιχάκη.

Κόρινθος: Τουργέλης, Τριαντάφυλλος, Παλαιολόγος, Μπεκιάρης, Κόκκινος, Γεωργίου, Δαμουλιανός, Τσιράκης, Μπίμπας (76′ Κρίνης), Βασίλας, Πυργάκης (57′ Βλάχος).

Ηράκλειο: Χαλκιαδάκης, Κρασανάκης (67′ Κουρουγιαβούρης), Βασιλάκης Α., Μερκουλίδης, Τρουλλινός (46′ Ανδρεανίδης), Γωνιανάκης (62′ Βασιλάκης Ν.), Ξημεράκης(54′ Ζηδιανάκης), Ντάγια, Ντίσα, Παπδάκης, Καλαϊτζάκης(46′ Φραγκούλης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News