Με στόχο την πρόκριση παίζει σήμερα με την Κόρινθο η Μικτή Κ17!

Αθλητισμός
Με στόχο την πρόκριση παίζει σήμερα με την Κόρινθο η Μικτή Κ17!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το έκανε για μια τριετία συνεχόμενη (2017, 2018, 2019) και βρίσκεται ένα παιχνίδι… πριν το κάνει ξανά και να αγωνιστεί σε έναν τελικό Πανελληνίου Πρωταθλήματος!

Η Μικτής Κ17 ΕΠΣΗ, ανήκοντας στην ελίτ του ενωσιακού ποδοσφαίρου, αντιμετωπίζει στον σημερινό ημιτελικό στο Γαλάτσι με σέντρα στις 17:00 την Κόρινθο και θέλει άλλη μια μεγάλη νίκη πρόκριση, ενώ ο άλλος ημιτελικός γίνεται σήμερα μεταξύ Εύβοιας-Μακεδονίας. Να σημειώσουμε ότι σε επίπεδο Κ15 σήμερα  στις 17:00 παίζουν ημιτελικό και τα Χανιά με την Αχαϊα στο γήπεδο Βούλας.

Η αποστολή του Ηρακλείου αναχώρησε χθες  το απόγευμα αεροπορικώς για Αθήνα και η ομάδα θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Την αποστολή της Μικτής Κ17 ΕΠΣΗ στην Αθήνα θα συνοδέψουν από το Ηράκλειο ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου, ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, ο πρόεδρος Μικτών Ομάδων κ. Βαγγέλης Πετούσης και ο αναπλ.πρόεδρος της Επιτροπής κ. Βαγγέλης Παπαγγελής.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του Γιάννη Χατζησεβαστού, στην διάθεσή του δεν βρίσκεται ο Νίκος Βλαχάκης καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον προημιτελικό με τις Κυκλάδες κι έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον ημιτελικό. Την αποστολή αποτελούν οι: Ντάγια, Χαλκιαδάκης, Ντίσα, Καλαϊτζάκης, Κρασανάκης, Μερκουλίδης (Νέοι Εργοτέλη), Ανδρεανίδης, Γωνιανάκης, Παπαδάκης, Ξημεράκης, Βασιλάκης Α. (Κεραυνός), Γκιουλμιχάλης, Φρέσκος, Ζηδιανάκης (Λίντο), Βασιλάκης Ν. (Κανάρια), Κλάδος (Δόξα), Σφυριδάκης (Μοίρες), Τρουλλινός, Φραγκούλης, Κουρουγκιαβούρης (Μινωική).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News