Super League 1: Προβάδισμα παραμονής για την Λαμία!

Αθλητισμός
Super League 1: Προβάδισμα παραμονής για την Λαμία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε με 2-1 της Βέροιας

Η Λαμία νίκησε 2-1 τη Βέροια στην Ημαθία και πήρε το προβάδισμα για την παραμονή στη Super League Interwetten στους αγώνες μπαράζ, ενόψει της ρεβάνς που ακολουθεί σε μια εβδομάδα στο Αθανάσιος Διάκος. Οι παίκτες του Τζανλούκα Φέστα ήταν αποτελεσματικοί και πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν, χάρη στα γκολ των Μπεχαράνο στο 7' και Μανούσου στο 82'. Ο Πασάς ισοφάρισε προσωρινά στο 78ο λεπτό.

Η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα πήρε κεφάλι στο σκορ στην πρώτη της τελική στο παιχνίδι στο έβδομο λεπτό. Ο Ταϊρόν εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Μπεχαράνο με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι την έστειλε στα δίχτυα.

Η Βέροια ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και έχασε καλές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Το κατάφερε προσωρινά με τον Πασά στο 78'. Ο Γιακουμάκης τσίμπησε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή, όμως ο Σαράνοφ τον πρόλαβε. Δεν έκανε το ίδιο με τον αρχισκόρερ της Super League 2, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Η Λαμία έδειξε σφυγμό και τέσσερα λεπτά μετά ανέκτησε το προβάδισμά της με τον Μανούσο. Σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Καραμάνος τροφοδότησε τον Μανούσο με ωραία κάθετη μπαλιά και αυτός με δυνατό σουτ, εκτέλεσε τον Παπαδόπουλο για το 2-1.

Βέροια: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Δημόπουλος, Μαραγκός, Πεταυράκης, Κάτσε, Γαβριηλίδης, Μούργος, Φοφανά, Γιακουμάκης, Πασάς.

Λαμία: Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μανούσος, Ταϊρόν, Καραμάνος, Μαρτίνεθ, Σιμόν, Μπεχαράνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News