Η αποστολή της Μικτής Κ17 για τον ημιτελικό με την Κόρινθο

Αθλητισμός
Η αποστολή της Μικτής Κ17 για τον ημιτελικό με την Κόρινθο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μικτή Κ17 ΕΠΣΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον ημιτελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων απέναντι στην ΕΠΣ Κορινθίας, σε μια αναμέτρηση που θα γίνει την Κυριακή 12 Ιουνίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο Γαλατσίου.

Το κλίμα στο συγκρότημα του Ηρακλείου είναι εξαιρετικό ενώ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο γήπεδο της Μινωικής ήταν προγραμματισμένο τραπέζι από την ΕΠΣΗ στο ποδοσφαιρικό τμήμα ώστε άπαντες να ευχηθούν καλή επιτυχία στον ημιτελικό της Κυριακής με την Κόρινθο.

Να τονίσουμε ότι το Σάββατο γίνεται ο άλλος ημιτελικός, με Μακεδονία και Εύβοια να διεκδικούν στο Αλκαζάρ το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό.  

Η Μικτή Κ17 ΕΠΣΗ θα αναχωρήσει το απόγευμα του Σαββάτου αεροπορικώς για Αθήνα και η ομάδα θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Την αποστολή της Μικτής Κ17 ΕΠΣΗ στην Αθήνα θα συνοδέψουν από το Ηράκλειο ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου, ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, ο πρόεδρος Μικτών Ομάδων κ. Βαγγέλης Πετούσης και ο αναπλ.πρόεδρος της Επιτροπής κ. Βαγγέλης Παπαγγελής.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του Γιάννη Χατζησεβαστού, στην διάθεσή του δεν βρίσκεται ο Νίκος Βλαχάκης καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον προημιτελικό με τις Κυκλάδες κι έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον ημιτελικό.

Οι 20 παίκτες που επιλέχτηκαν από τον ενωσιακό προπονητή είναι οι κάτωθι:

ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News