Πρώτη θέση στα διπλά για τον Σφυράκη στη Θεσσαλονίκη, τρίτη θέση στα μονά

Αθλητισμός
Πρώτη θέση στα διπλά για τον Σφυράκη στη Θεσσαλονίκη, τρίτη θέση στα μονά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Θεσσαλονίκη διεξήχθη το 2ο Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις επιπέδου Ε1 από 27-31/5/2022 για τις κατηγορίες 12, 14,16 και 18 ετών και το  «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» συμμετείχε με συνολικά 9 αθλητές και αθλήτριες.

Ο αθλητής του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Νικόλας Σφυράκης ήταν ο νικητής στην κατηγορία Διπλά Αγόρια 18 ετών που με συμπαίκτη τον Ανδρέα Λοιζά (ΟΑ Αθηνών) κατάφεραν να ανέβουν το πρώτο σκαλί του βάθρου και να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο. Στον τελικό με τους Χαϊδεμένο/ Τσεκούρα επικράτησαν 46 76(3) 10-5.

Στην ίδια κατηγορία στα μονά ο Νικόλας, έλαβε την τρίτη θέση στην Ελλάδα στο Εθνικό Πρωτάθλημα, αφού στον ημιτελικό, έχασε από τον συμπαίκτη του στα διπλά, Λοιζά 62 67(2) 62,  σημειώνοντας συνολικά τρεις νίκες στο ταμπλό.

Καλές επιδόσεις και για τον Κωνσταντίνο Λαμπράκη, ο οποίος πήρε την τρίτη θέση στα Διπλά Αγόρια 12 ετών. Στα ημιτελικά με συμπαίκτη τον Καρούσο (Ο.Α. Κερατσινίου) αποκλείστηκαν από το δίδυμο Αυγέρη/Μοτσάκο με 62 64. Στην ίδια κατηγορία στο μονό, ο Κωνσταντίνος κατάφερε να προκριθεί στους οκτώ καλύτερους. Αποκλείστηκε από τον Χαιρόπουλο (ΟΑ Γλυφάδας) 63 64.

Η Βασιλίνα Πανταζοπούλου, κατάφερε να φτάσει στις 16 καλύτερες του πρωταθλήματος  αποκλείστηκε από το Νο 4 του ταμπλό, την Ξυδά (Ο.Α. Βούλας) 76(4) 60.

Η Ελένη Λεβεντάκη έχασε στις 32 από το Νο 7, την Ζήνα (Ιωάννινα) 62 61.

Ο Γιώργος Αποστολάκης, αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του ταμπλό από τον Χαιρόπουλο (Ο.Α. Γλυφάδας) 63 63.

Ο Βασίλης Κληρονόμος, αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο των προκριματικών, όμως κατάφερε να μπει στο ταμπλό μετά από κλήρωση, όπου έχασε στον πρώτο γύρο από τον Σταμάτη (Φοίβος Λάρισας) 64 63.

Η Μιχαέλα Βιανιτάκη και η Ελευθερία Βασιλάκη, αγωνίστηκαν στα προκριματικά, όπου αποκλείστηκαν στον δεύτερο γύρο.

Ο Κωνσταντίνος Αποστολάκης, αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των προκριματικών.

Οι αθλητές συμμετείχαν και στα διπλά, που όμως δυστυχώς αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο από πιο έμπειρους αντιπάλους.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες, τον κ. Κώστα Τζιγκουνάκη και τον Τεχνικό Διευθυντή του τμήματος κ. Μανόλη Δολιανίτη και εύχεται σε όλους καλή συνέχεια.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News