Αθλητισμός

Κώστας Πυργιανάκης: «Όλοι είμαστε στο πλευρό του Κώστα Μπουμάκη»

Στηρίζουν τον Μπουμάκη οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ

Το δικό τους μήνυμα στέλνουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα του τόπου τους και την αποχώρηση του Κώστα Μπουμάκη από την προεδρία.
Ο βετεράνος αρχηγός του Κρουσώνα, ο Κώστας Πυργιανάκης, με δήλωσή του, πλέκει το εγκώμιο του κ. Μπουμάκη και τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα και του ζητά να παραμείνει στην διοίκηση, τονίζοντας ότι όλοι οι παλαίμαχοι είναι στον πλευρό του.
Μάλιστα, ο «Πυργιανός» αναφέρει και κάποια δημοσιεύματα τονίζοντας ότι δεν έχουν υπόσταση και προσπαθούν να σπείρουν διχόνοια, ενώ ο ΠΑΟΚ και το χωριό πρέπει ενωμένοι να προχωρήσουν!
Η δήλωση του Κώστα Πυργιανάκη:
«Αισθανόμαστε τυχεροί στον Κρουσώνα και ειδικά κάποιοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές για τα όσα έχουμε ζήσει με την ομάδα μας, και σε καλές και σε δύσκολες εποχές, με ανόδους και με υποβιβασμούς. Είμαστε όμως πάντα εκεί, δίπλα στον ΠΑΟΚ.
Ειδικά τα τελευταία χρόνια  με όσα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, είναι σπουδαίο για την ομάδα μας που υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος τα τελευταία 5 χρόνια έχει διαθέσει χρόνο και χρήμα. Αυτός ο άνθρωπος προσπαθεί να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο με υποδειγματική διαχείριση και μεράκι και έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί! Φυσικά και  αναφέρομαι  στον Κώστα Μπουμάκη!
Δυστυχώς η βοήθεια που πήρε από το χωριό δεν ήταν επαρκής με αποτέλεσμα να επέλθει για εκείνον απογοήτευση. Με πιο τρανό παράδειγμα στην τελευταία  γενική συνέλευση όπου έδωσαν το παρών μόλις 3 άτομα.
Δυστυχώς υπήρξαν κάποια ψευδή δημοσιεύματα που γράφτηκαν σε κάποιο site με σκοπό να σπείρουν την διχόνοια στον ΠΑΟΚ. Ως παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές καλούμε τον Κώστα Μπουμάκη να ξανασκεφτεί την παραίτηση του και να παραμείνει στην προεδρία! Και να ξέρει ότι είμαστε όλοι στο πλευρό του. Έτσι κι αλλιώς στις φλέβες μας τρέχει το ίδιο αίμα…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια