Ήττα για την Εθνική Ελπίδων από την Κύπρο!

Αθλητισμός
Ήττα για την Εθνική Ελπίδων από την Κύπρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απογοητευτική εμφάνιση και ήττα με 3-0..

Το σύνολο του Γιώργου Σίμου γνώρισε την ήττα (3-0) με κάτω τα χέρια για τον 4ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, είδε την απευθείας πρόκριση να απομακρύνεται τρομακτικά και την πολύτιμη δεύτερη θέση να βρίσκεται σε τρομερό κίνδυνο!

Συγκεκριμένα, η «γαλανόλευκη» έμεινε στο -5 από την πρώτη Πορτογαλία, που μάλιστα έχει και ματς λιγότερο, ενώ η Ισλανδία έχει τη δυνατότητα να πλησιάσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, εξασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση που εξασφαλίζει τη συμμετοχή στα μπαράζ.

Το σύνολο του Γιάννη Οκκά άνοιξε το σκορ στο 27, όταν ο Κατσαντώνης μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που έκανε ο Βήχος και παρά την μεγάλη προσπάθεια του Τζολάκη. Η Εθνική συνέχιζε νωθρά και στο 73' ο Νικολάου με ωραίο σουτ στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε, όταν στο 83' ο Ναούμ νίκησε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού , ξανά από το σημείο του πέναλτι.

Η Εθνική Ελπίδων αγωνίστηκε με τους εξής: Τζολάκης, Λύρατζης, Αντζουλάς, Διαμαντής, Βήχος (76’ Κίτσος), Ζαγαρίτης, Κουτσουπιάς (65’ Κοσίδης), Κανελόπουλος (76’ Κούτσιας), Μπότος (87’ Κουρφαλίδης), Σουρλής, Χριστόπουλος (65’ Λώλης).

Η βαθμολογία

Πορτογαλία: 22 βαθμοί σε 8 αγώνες

Ελλάδα: 17 βαθμοί σε 9 αγώνες

Ισλανδία: 12 βαθμοί σε 8 αγώνες

Λευκορωσία: 12 βαθμοί σε 9 αγώνες

Κύπρος: 11 βαθμοί σε 9 αγώνες

Λιχτενστάιν: 0 βαθμοί σε 9 αγώνες

Πηγή: SporFm

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News