Ολοκληρώθηκε το 7ο τουρνουά Τένις του Δήμου Ηρακλείου!

Αθλητισμός
Ολοκληρώθηκε το 7ο τουρνουά Τένις του Δήμου Ηρακλείου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 05/06/2022 το  7ο Τουρνουά Τένις του Δήμου Ηρακλείου-Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. που συνδιοργάνωσε με το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. και την  της Ζ΄ Ένωση Φιλάθλων Σωματείων Αντισφαίρισης Κρήτης, και πραγματοποιήθηκε στις 14-15/5, 28-29/5 & 4-5/6/2022 .

Οι συμμετοχές στο φετινό   τουρνουά έφθασαν τους 135  αθλητές και αθλήτριες. Πραγματοποιήθηκαν 103 παιχνίδια και στις 4 κατηγορίες με παρουσία ιατρού  σε όλα τα παιχνίδια του τουρνουά.

Στους  τελικούς  των Ανδρών 18+  ο Σαμιωτάκης Στέλιος  επικράτησε  του Κοκκινάκη Ιωάννη,(36,63, 10-6), με τους Πετράκη Ιωάννη & Κατσαμάνη Χαράλαμπο  να καταλαμβάνουν τις 3ες θέσεις.

 Στον τελικό των  Ανδρών 40+  την 1η θέση κατέλαβε ο Βασιλάκης Μιχαήλ επικρατώντας του Στρατάκη Ανδρέα (62,63) & τις 3ες θέσεις κατέλαβαν οι Σταμέλος Σίμος  & Τζωρμπατζαάκης Νικόλαος. 

Στον τελικό των  Ανδρών 50+  την 1η θέση κατέλαβε  ο Τσατσάκης Άρης που επικράτησε του Λαμπαδαρίου Νικολάου(60,60) και τους Κουτράκη Κώστα  & Τζανιδάκη Κώστα να καταλαμβάνουν τις 3ες θέσεις,

Στην  κατηγορία των  Γυναικών   η  Λυδάκη Δήμητρα κατέλαβε την 1η  θέση νικώντας  την Παναγιωτάκη Αικατερίνη (61,63) και τις Ραμουτσάκη Μίρκα & Μαρκάκη Φραντζέσκα να καταλαμβάνουν τις 3ες θέσεις στην κατηγορία.

Με την ολοκλήρωση των τελικών πραγματοποιήθηκαν οι απονομές και στις 4 κατηγορίες για τις θέσεις 1η,2η,3η  των κυρίως ταμπλό, και τιμητικές πλακέτες στην Ζ΄ Ε.Φ.Σ.Α.Κ, το ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α, και τα Σωματεία - Αθλητικά Κέντρα ACE TENNIS ACADEMY, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SPORT  POINT, MATCHPOINT TENNIS CLUB, ΦΙΛΙΑ ΤΕΝΝΙΣ CLUΒ.                                                                            

Τις απονομές έκαναν, ο Αντιπρόεδρος και μέλος της επιτροπής αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Βουρεξάκης Γιώργος, ο Πρόεδρος του ΄΄ΗΡΑΚΛΕΙΟ΄΄ Ο.Α.Α κ. Δελάκης Μιχάλης, το Μέλος του Δ.Σ  του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α κ. Πρινιανάκης Γεώργιος , και ο κ. Παντελής Ρακυωτάκης παλαιός πρόεδρος του Ομίλου. Παρόν σε όλη την διάρκεια  και  στην τελετή λήξης του τουρνουά, και τα υπηρεσιακά στελέχοι του Δήμου Ηρακλείου-ΔΟΠΑΦΜΑΗ , Καβουσανός Γιώργος υπεύθυνος τουρνουά Δήμου Ηρακλείου , Γαλυφιανάκη Βάνα, Γαυγιωτάκης Γιώργος και Παπαδάκης Γεώργιος.

Η ανακοίνωση της ΔΟΠΦΜΑΗ  αναφέρει: «Ευχαριστούμε θερμά  τα συνεργαζόμενα Σωματεία και Αθλητικά Κέντρα ACE TENNIS ACADEMY ,ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SPORT  POINT, MATCHPOINT TENNIS CLUB, ΦΙΛΙΑ ΤΕΝΝΙΣ CLUB  ,                    ,                                                                              για την καθοριστική συμμετοχή των μελών τους στην διεξαγωγή  του 7ου Τουρνουά Τένις του Δήμου Ηρακλείου - ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά. »

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News