«ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. : Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Ντέμη Ευαγγελινού!

Αθλητισμός
«ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. : Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Ντέμη Ευαγγελινού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συλληπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α για τον θάνατο του Ντέμη Ευαγγελινού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «

Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ντέμη Ευαγγελινού, για την απώλεια του.

Ο Ντέμης Ευαγγελινός μέλος του Ομίλου για πολλά χρόνια , υπήρξε αθλητής του ΕΓΟΗ στην κολύμβηση και στο πόλο, ενώ στην συνέχεια ασχολήθηκε με το μπάσκετ, αφού ο πατέρας του Χάρης Ευαγγελινός ήταν ένας από τους πρωτοπόρους του αθλήματος στην Κρήτη. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον ΕΓΟΗ και στην συνέχεια στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Για μεγάλο χρονικό διάστημα αυτός και ο αδερφός του Βασίλης, υπήρξαν «το μήλον της έριδος» μεταξύ του ΟΦΗ και του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, λόγω του πατέρα τους που ήταν προπονητής του ΟΦΗ.

Διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. και έφορος Καλαθοσφαίρισης του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ενώ ήταν διαιτητής και κομισάριος της ΕΟΚ και μέλος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚ. Ήταν ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Κρήτης

Ο Ντέμης Ευαγγελινός ήταν ένας άνθρωπος με ευγένεια, ποιότητα, ήθος και αξίες. Πάντα χαμογελαστός ακόμα και όταν έδινε την μεγάλη μάχη για την ζωή. Ο θάνατος του αποτελεί μεγάλη απώλεια για το μπάσκετ της Κρήτης.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News