Νέα εποχή στο εμπορικό τμήμα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ!

Αθλητισμός
Νέα εποχή στο εμπορικό τμήμα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με όρεξη για δουλειά και στόχο της χάραξη μιας νέας εποχής ξεκίνησε το τμήμα μάρκετινγκ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, επικεφαλής του οποίου έχει τεθεί ένας τεχνοκράτης με εμπειρία σε μεγάλες εταιρείες, ο Μένανδρος Παντελλίδης.

Στο πλευρό του, θα είναι η Μαρία Παπουτσάκη, οι ιδέες της οποίας πάνω στο αντικείμενο, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Αμφότεροι, βρέθηκαν στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Δημήτρη Αποστολάκη, είχαν μια ενημέρωση απο τα στελέχη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, σε ζητήματα χορηγιών, εσόδων, εμπορικής εκμετάλλευσης του σήματος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και του τρόπου που τα τμήματα λειτουργούσαν μέχρι σήμερα.

Το νέο τμήμα μάρκετινγκ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα έχει συναντήσεις με κάθε τμήμα ξεχωριστά, προκειμένου να καταγράψει τις ανάγκες τους και αργότερα θα παρουσιάσει τις προτάσεις του, στο Διοικητικό συμβούλιο.

Στόχος είναι ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, με το μέγεθος που έχει ως σύλλογος, με πάνω από 1500 ενεργούς αθλητές και 8 τμήματα, να πάρει αυτό που δικαιούται και να προσφέρει υψηλού επιπέδου ανταποδοτικές υπηρεσίες στους υποψήφιους χορηγούς του.

-Στην φωτογραφία, ο Μένανδρος Παντελλίδης, η Μαρία Παπουτσάκη και ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Δημήτρης Αποστολάκης, στην συνάντηση που είχαν στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News