Συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. για διάφορα θέματα!

Αθλητισμός
Συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. για διάφορα θέματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Τετάρτη 25 Μαΐου στις 19:00, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου η μηνιαία συγκέντρωση όλων των μελών μας. Τη συγκέντρωση τίμησε με την παρουσία του και έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτήν η παρουσίαση του κ. Κανάκη Μιχάλη, ο οποίος εκπροσωπώντας τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, παρουσίασε στα μέλη μας τη σχέση «Προπονητή – Διαιτητή», καθηλώνοντας το ακροατήριο με την παραστατικότητα και τις γνώσεις του, δίνοντας έμφαση στο σεβασμό που πρέπει να διέπει τη σχέση μεταξύ των δυο πλευρών, την αγαστή και την αμοιβαία συνεργασία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ αυτών για την καλύτερη και ομαλότερη διεξαγωγή των αγώνων.

        Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον κ. Κανάκη, γιατί με την εισήγηση, τις τοποθετήσεις και την εμπειρία του, παρουσίασε πως πρέπει να είναι οι σχέσεις μεταξύ προπονητών – διαιτητών και έδωσε τροφή για σκέψη σε όλα μας τα μέλη για το πως μπορούν να προσεγγίσουν και να διαχειριστούν τους προπονητές μέσα κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, καθώς επίσης και χρήσιμες συμβουλές και παραινέσεις για την εξέλιξη τους.

        Τη συγκέντρωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, ο Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. κ. Καλαϊτζάκης Γιάννης, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη μας για διάφορα θέματα που αφορούν τα Πρωταθλήματα των οποίων η δράση δεν έχει τελειώσει ακόμα, ακούγοντας παράλληλα τους προβληματισμούς των μελών μας σχετικά με ζητήματα που προκύπτουν σε αγώνες της Ένωσης, καθώς επίσης και ο κ. Ράλλης Ιωάννης, πρώην Διεθνής Διαιτητής του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του ενημέρωσε τα μέλη μας ότι είναι διαθέσιμος σε οποιαδήποτε συμβουλή χρειαστούν, ανανεώνοντας το ραντεβού μας μαζί του για το προσεχές μέλλον, καλώντας τον να μιλήσει και να τους μεταφέρει τις εμπειρίες και τις εικόνες που αποκόμισε από την καριέρα του.

        Η διοίκηση του Συνδέσμου μας θα συνεχίσει να εργάζεται εντατικά για την επιμόρφωση και εξέλιξη των διαιτητών μας, δίνοντας ταυτόχρονα χώρο και βήμα σε όλους όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για την ανάπτυξη του αθλήματος που αγαπάμε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News