Κολυμβητήριο Χανιών: Ένα σημαντικό έργο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης

Κρήτη
Κολυμβητήριο Χανιών: Ένα σημαντικό έργο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, για το έργο ασχολείται και ενημερώνεται προσωπικά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Με ενθουσιασμό και αγωνία αναμένει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, τις εξαγγελίες του πρωθυποργού για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μάλιστα, για το έργο ασχολείται και ενημερώνεται προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με ανακοίνωση του, ο Ναυτικός Όμιλος, τονίζει ότι «η χανιώτικη νεολαία και όλοι όσοι αγαπούν τον αθλητισμό περιμένουν με αγωνία τις εξαγγελίες, πολύ δε περισσότερο την έναρξη των εργασιών για την ιστορική ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων».

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων χαιρετίζει με χαρά και ικανοποίηση την ανακοίνωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού για την παρουσίαση των μελετών «Αναβάθμιση του Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων – Κολυμβητηρίου Νέας Χώρας», η οποία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 30 Μαΐου και ώρα 18:00, στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων (Αίθουσα Συνεδριάσεων 4ου ορόφου).

Ο Ναυτικός Ομιλος, η χανιώτικη νεολαία και όλοι όσοι αγαπούν τον αθλητισμό περιμένουν με αγωνία τις εξαγγελίες, πολύ δε περισσότερο την έναρξη των εργασιών για την ιστορική ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων.

Εννοείται πως η διοίκηση, τα μέλη και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου θα βρίσκονται εκεί για να ακούσουν με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News