Θέλει να «αγκαλιάσει» την άνοδο μέσω... Ρεθύμνου ο ΑΟΤ!

Αθλητισμός
Θέλει να «αγκαλιάσει» την άνοδο μέσω... Ρεθύμνου ο ΑΟΤ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα στις 17:00 το παιχνίδι με τον Αστέρα Περάματος

Ο ΑΟ Τυμπακίου έχει αποδείξει φέτος ότι είναι μια ομάδα που αντέχει στα δύσκολα, που μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και να γράψει την δική του ιστορία. Όπως έκανε και στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, όπου στην πιο κρίσιμη στροφή ύψωσε ανάστημα και ήταν αυτός που κατέκτησε τον τίτλο, έτσι και τώρα, στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, καλείται να δείξει τον χαρακτήρα που τον διακρίνει. Τον χαρακτήρα ενός πρωταθλητή!

Σήμερα οι Μεσαρίτες πηγαίνουν στο γειτονικό Ρέθυμνο για να αντιμετωπίσουν τον Αστέρα Περάματος, σε μια αναμέτρηση που θα γίνει στις 17:00 στο γήπεδο του Μελιδονίου.

Ο ΑΟΤ θα συναντήσει μια ομάδα μαχητική με έμπειρους παίκτες αλλά είναι υποχρεωμένος να δείξει στον αγωνιστικό χώρο ότι εκείνος χρειάζεται περισσότερο τους τρεις βαθμούς προκειμένου να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

To παιχνίδι με την Ελλάς Ποντίων και το άσχημο αποτέλεσμα ήδη έχει μείνει στο παρελθόν. Άλλωστε δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια σε αυτή την απαιτητική διαδρομή των μπαράζ και πρέπει άμεσα ο ΑΟΤ να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο προπονητής Μιχάλης Κουτεντάκης καταστρώνει τα πλάνα του προκειμένου η ομάδα του να φτάσει σε έναν πολύτιμο τρίποντο, γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι με το Πέραμα κρύβει αρκετές παγίδες και τις οποίες πρέπει να αποφύγει.

Ωστόσο, κρίσιμα για τα εισιτήρια ανόδου είναι και τα άλλα δύο παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής. Στην Αγία Παρασκευή η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Ελλάς Ποντίων, με τη νίκη των γηπεδούχων να είναι ένα αποτέλεσμα που ευνοεί τον ΑΟΤ ενόψει τελευταίας αγωνιστικής που θα υποδεχθεί την δευτεραθλήτρια ομάδα της Αθήνας. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει ενόψει τελευταίας αγωνιστικής τριπλή ισοβαθμία στους 10 βαθμούς ΑΟΤ, Ελλάς Ποντίων, Αγ.Παρασκευής και ουσιαστικά αν το ματς της τελευταίας αγωνιστικής ΑΟΤ-Αγ.Παρασκευή λήξει ισόπαλο, τότε θα πανηγυρίσουν την άνοδο και οι δύο ομάδες!

Όσον αφορά το τρίτο παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Απόλλων Αγ. Ιωάννη φιλοξενεί την Νίκη Σητείας και «καίγεται» για τους βαθμούς προκειμένου να μείνει ζωντανός στη μάχη της ανόδου. Ρεπό έχει ο Βύζας, που θα παραμείνει έτσι στους 8 βαθμούς και δεν μπορεί να αισθάνεται άνετος όταν στην τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενεί την Ελλάς Ποντίων. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της κρίσιμης 6ης αγωνιστικής:

Κυριακή (ώρα 17:00)

*Αγία Παρασκευή-Ελλάς Ποντίων (γηπ. Αγ.Παρασκευής): Ξηρογιάννης, Καλαμπούκας (Βοιωτίας), Χλεμπογιάννης (Φωκίδας), παρ: Διαμαντής (Εύβοιας).

*Απόλλων Αγίου Ιωνάννη-Νίκη Σητείας (γηπ. Σούδας): Κόκκορης (Αρκαδίας), Τερζόπουλος, Μαυρομάτης (Δυτ.Αττικής), παρ: Δελήμπασης (Ρεθύμνου).

*Αστέρας Περάματος-ΑΟ Τυμπακίου (γηπ. Μελιδονίου): Κορωνιάς, Γκούβας, Τσιδώνης (Ανατ.Αττικής), παρ: Τριανταφύλλου (Χανίων).

Ρεπό: Βύζας Μεγάρων

H βαθμολογία

1.Ελλάς Ποντίων       10

2.Βύζας Μεγάρων     8

3.Αγ.Παρασκευή       7

4.ΑΟ Τυμπακίου      7

5.Απόλλων Αγ.Ιωάννη       4

6.Αστέρας Περάματος       3

7.Νίκη Σητείας 3

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News