Μικτή Κ15: Κρητική μάχη πρόκρισης στην ημιτελική φάση!

Ποδόσφαιρο
Μικτή Κ15: Κρητική μάχη πρόκρισης στην ημιτελική φάση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα στις 17:00 το παχνίδι με τα Χανιά...

Με έπαθλο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, οι Μικτές Κ15 Χανίων και Ηρακλείου τίθενται αντιμέτωπες σήμερα στις 17:00 στο γήπεδο Επισκοπής στο Ρέθυμνο. Το κρητικό ντέρμπι αναμένεται συναρπαστικό, όπως άλλωστε συναρπαστικά ήταν και τα παιχνίδια των δύο συγκροτημάτων στην α’ φάση.

Το Ηράκλειο στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει με 2-1 ενώ στον β’ γύρο που έγινε στις Μουρνιές, το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 3-3. Για να φτάσουν στον σημερινό προημιτελικό, τα Χανιά απέκλεισαν στην β’ φάση τις Κυκλάδες και το Ηράκλειο την Λέσβο, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Ένωση που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την ΕΠΣ Αχαΐας.

Η Μικτή Κ15 ΕΠΣΗ με πολύ καλή ψυχολογία ολοκλήρωσε την Πέμπτη την προετοιμασία της και η αποστολή αναχωρεί σήμερα στη 1.30μ.μ. για το Ρέθυμνο.

Οι παίκτες που επέλεξε ο ενωσιακός προπονητής κ. Αθανασάκης είναι οι: Μπουστζιόκα (Γκέραρντ), Κουγιός, Κουμάκης, Μαυρογιαννάκης, Κωνσταντακόπουλος, Καλλέργης, Τζαγκαράκης, Ντουλάκης (Ερμής Ατσαλένιου), Παπαδάκης Ι. (Φαιστός), Τζιράκης, Βαρδάκης (Λίντο), Βγόντζας (Εργοτέλης), Σταματάκης, Λυρώνης, Φαϊτάκης, Χότζα, Βιδάκης, Παναγιωτάκης (Μαρτινέγκο), Χαϊντίνι (Παναθηναϊκός), Ξυλούρης (Ραύκος).

Όσον αφορά τα Χανιά, την αποστολή της Μικτής Κ15 αποτελούν οι: Αδαμάκης, Αθανασάκης, Βαρανάκης, Βογιατζής, Γκιέργκι, Γυπαράκης, Δασκαλόπουλος, Καλαμαράκης, Κοκάκης, Κοκκινάκης, Λαγογιάννης, Λεβάκης, Λυβιάκης, Μαρινάκης Στ., Μαρινάκης Χ., Μαρκουλάκης, Μαυρομάτης, Νικολαντωνάκης, Πιτοπουλάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Σεληνιωτάκης, Τριλυράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News