Αθλητισμός

Υπερήφανος ΟΦΗτζής ο Γιάννης

Το δώρο της ομάδας μπάσκετ που έκανε χαρούμενο ένα χαρισματικό παιδί...

Μία φανέλα δώρισε η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ στο Γιάννη, ένα παιδί με αυτισμό που αποτελεί παράδειγμα δύναμης και θέλησης! Η μητέρα του, Άδα Σταματάτου, επιδιώκει με κάθε τρόπο να αναδείξει τα χαρίσματα αλλά και τις δυσκολίες που έχει ο νεαρός Γιάννης, παρουσιάζοντας μέσω της ιστοσελίδας της στο fb, «Η ζωή μου με το Γιάννη», την καθημερινότητα τους.

Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε και το βιβλίο "Μεγαλώνοντας ένα αυτιστικό παιδί» που όπως εξηγεί η μητέρα του: "Αυτό το βιβλίο είναι αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά στα μπαλκόνια που τα προηγούμενα χρόνια ο κόσμος τα φοβόταν και γύριζε το κεφάλι..."

Στον Γιάννη αρέσει πολύ το κολύμπι, όμως είναι φίλαθλος και αγαπά τον αθλητισμό. Θέλησε λοιπόν να φορέσει το δώρο του ΟΦΗ και φαίνεται να το χάρηκε πολύ! Έτσι ο ΟΦΗ απέκτησε έναν ακόμη φίλο!
“Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να γυρνάς από διακοπές και να σε περιμένει ένα δώρο; OFI Crete Basketball σας ευχαριστούμε για την υπέροχη φανέλα!Ο Γιάννης θα την φοράει με τιμή και υπερηφάνεια! Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλη την ομάδα», έγραψε σχετικά η μητέρα του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια