Πρωταθλήτριες με το απόλυτο στην Γ΄Εθνική οι Νέες Εργοτέλη!

Αθλητισμός
Πρωταθλήτριες με το απόλυτο στην Γ΄Εθνική οι Νέες Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Νέες Εργοτέλη είναι και επίσημα πρωταθλήτριες στην Γ΄ Εθνική καθώς πήραν αήττητο πρωτάθλημα και πλέον πανηγυρίζουν την άνοδο τους στην Β΄ Εθνική.

 

Πρωταθλήτριες και τυπικά είναι οι Νέες Εργοτέλη καθώς πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής αλλά και την άνοδο τους στην Β΄ μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα. 

Τα κορίτσια του Εργοτέλη μετείχαν στο 8ο όμιλο του πρωταθλήματος στην Γ΄ Εθνική και ολοκλήρωσαν το με το απόλυτο καθώς είχαν  7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, συγκεντρώνοντας 21 βαθμούς και έχοντας μακράν την καλύτερη επίθεση με 39 γκολ, αλλά και την καλύτερη άμυνα με παθητικό μόλις 4 τερμάτων. 

Σήμερα  στο Μαρτινέγκο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της μεγάλης ομάδας με την ΑΕΛ τα κορίτσια παρέλαβαν τα μετάλλια τους αλλά και το Κύπελλο του πρωταθλήματος.

Δίπλα στις Νέες Εργοτέλη βρέθηκε και η μεγάλη γυναικεία ομάδα για να την χειροκροτήσει ενώ την βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου μαζί με την νέα πρόεδρος της νεοσύστατης επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΣΗ, Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη.

Δείτε το βίνεο: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News