Την 5η θέση σε Ντουέτο και Τεχνικό Γιαλαμά, Φραγκάκη στο Super Final

Αθλητισμός
Την 5η θέση σε Ντουέτο και Τεχνικό Γιαλαμά, Φραγκάκη στο Super Final

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσό μετάλλιο ο ΝΟΧανίων στο «Hellas Open»

Την 5η θέση στον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου του FINA World Series Super Final της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ κατέκτησαν οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες Ελένη Φραγκάκη / Κρύστη Γιαλαμά (αναπληρωματική η Χανιώτισσα Ιφιγένεια Κρομμυδάκη), όπως και στο Τεχνικό το Σάββατο.

Η ηρακλειώτισσα Κρύστη Γιαλαμά με την Φραγκάκη εκτέλεσαν όμορφα το πρόγραμμά τους, τα πήγαν αρκετά καλά σε σχέση με τα υπόλοιπα Ντουέτα με πολύ μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας (οι δικές μας είναι στην κατηγορία των Νεανίδων και προετοιμάζονται για το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα) και βαθμολογήθηκαν με 84,1333 β.

Το χρυσό μετάλλιο, κατέκτησαν, όπως και στο Τεχνικό, οι αδερφές Άννα Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, για την Αυστρία με 91,6000 β., το ασημένιο πήραν οι Ολλανδέζες Μπρέγκι Ντε Μπρόουερ και Μερλό Στίμπενκ και το χάλκινο οι Ισραηλινές Έντεν Μπλέτσερ και Σέλι Μπομπρίτσκι.

Με μια αρκετά καλή εμφάνιση και σαφώς βελτιωμένες σε σχέση με το Παρίσι, οι Ελένη Φραγκάκη / Κρύστη Γιαλαμά (αναπληρωματική Ιφιγένεια Κρομμυδάκη) κατέκτησαν την 5η θέση στον τελικό του Τεχνικού Ντουέτου του Σάββατο.

Οι πρωταθλήτριες μας, πιο μικρές και άπειρες σε σχέση με τα υπόλοιπα Ντουέτα που μετείχαν βαθμολογήθηκαν με 82,7249 β.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αυστρία με τις αδερφές Άννα Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή που πήραν ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία 90,4430 β. Το ασημένιο πήραν οι Μπρέγκι Ντε Μπρόουερ / Μαρλό Στίμπενκ από το Βέλγιο με 84,8617 β. και το χάλκινο οι Αμερικανίδες Μεγκούμι Φιλντ / Ντανιέλα Ραμίρεζ με 84,3622 β.

Το χρυσό ο ΝΟΧανίων

Τα κορίτσια του ΝΟ Χανίων κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο τελευταίο αγώνισμα του προγράμματος του διεθνούς μίτινγκ Συλλόγων "Hellas Open", του οποίου η αυλαία έπεσε την Κυριακή (22/5) το μεσημέρι στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Οι Αντωνία Μπόκου, Αναστασία Εικοσιπεντάκη, Ειρήνη Κανατάκη, Μαρία Κοκκινάκη, Ιωάννα Μακρινάκη, Μαρία Μηνά, Μαρία Τζιφετάκη, Αγγελική Τζατζιμάκη βαθμολογήθηκαν με 73,5000 β. και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η ΑΕΚ με 72,9333 β. και το χάλκινο ο ΣΚ Ροή με 72,7333 β.

Ως εκ τούτου ο Ναυτικός Ομιλος ολοκληρώνει την παρουσία του στο “Hellas Open” με την κατάκτηση πέντε μεταλλίων, τρία χρυσά και δύο χάλκινα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να καταλαμβάνει την 2η θέση στη γενική κατάταξη, όντας ο πρώτος ελληνικός σύλλογος, αφού στην 1η θέση αναδείχτηκε η Καλλίπολις από την Ισπανία

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News