Νίκη μισή....άνοδος για τον ΑΟΤ!

Αθλητισμός
Νίκη μισή....άνοδος για τον ΑΟΤ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέρδισε με 2-1 τον Απόλλων..

Αποφασιστικό βήμα για την άνοδο του στην Γ΄ Εθνική έκανε ο ΑΟΤ ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Απόλλων Αγ. Ιωάννη. 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 6ο λεπτό με τον Ψαράκη να σουτάρει, όμως ο Δημαράκης μπλόκαρε εύκολα. Ο ΑΟΤ ισορρόπισε το παιχνίδι και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Κουκλάκη όμως καμία δεν τον απείλησε ιδιαίτερα.

Στο 19ο λεπτό χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία για τον Απόλλωνα, όταν ο Δρακάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, όμως το πλασέ του πέρασε λίγο έξω από την εστία του Δημαράκη. Στο 27ο λεπτό ο ΑΟΤ απάντησε στις ευκαιρίες με τον Παπαδάκη να εκτελεί φάουλ, όμως ο κίπερ των φιλοξενούμενων έδιωξε.

Στο 34ο λεπτό ο ΑΟΤ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Παπανδρέου πέρασε ωραία με τακουνάκι την πάσα στον Μεταξάκη και ο τελευταίος πέρασε και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 1-0. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε αρκετή ώρα αφού στο 40ο λεπτό ο Ψαράκης πέρασε παράλληλη στον Καρβούνη με τον τελευταίο να πλασάρει σε κενή εστία για το 1-1.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο ο Απόλλων Αγ.Ιωάννη πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ψαράκη, όμως το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος αφού οι δύο ομάδες πήγαν στην δύναμη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η πρώτη φάση να γίνει στο 53ο λεπτό με τον Μποτωνάκη να εκτελεί φάουλ και τον Δημαράκη να διώχνει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Βρετό να κάνει ατομική προσπάθεια και να σουτάρει με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στην συνέχεια ξανά ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο ο ΑΟΤ βρήκε γκολ που τον έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ στο 77ο λεπτό, όταν ο Ζαφείρης εκτέλεσε κόρνερ, ο Κουκλάκης δεν έκανε καλό υπολογισμό με τον Φραγκιαδουλάκη να κάνει το 2-1 σε κενή εστία.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και το κατάφεραν αφού δεν απειλήθηκαν και ιδιαίτερα. Έτσι ο ΑΟΤ πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στους αγώνες μπαράζ κάνοντας παράλληλα αποφασιστικό βήμα ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΑΟΤ: Δημαράκης, Βρετός, Δουλγεράκης, Κουρουθιανάκης, Γιαννακάκης, Φραγκιαδουλάκης, Τριάντης, Παραθύρας(46′ Γερακιός), Παπαδάκης(88′ Τσακάνι), Παπανδρέου(46′ Ζαφείρης), Μεταξάκης(80′ λ.τ.Καρταλιανάκης).

Απόλλων Αγ. Ιωάννη: Κουκλάκης, Ταταράκης, Παπακαστρήσιος, Παληγεώργος, Γαλανίδης, Μαρκουλάκης, Μποτωνάκης, Καρβούνης(56′ Μπάτζιο), Ψαράκης Μ., Ψαράκης Α.(66′ Ρουσάκης), Δρακάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News