Ήττα για την γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη!

Αθλητισμός
Ήττα για την γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε με 3-2 εντός έδρας από την ΑΕΛ...

Την ήττα με 3-2 από την ΑΕΛ γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play offs για την Α΄ Εθνική κατηγορία γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» αιφνιδιάστηκαν από την ομάδα τη Λάρισας και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 8΄ μετά από λάθος της άμυνας  η Στρουμπέλοβα έκλεψε τη μπάλα, πέρασε στην περιοχή και με πλασέ έκανε  το 0-1.

Λίγο αργότερα στο 10’ ο διαιτητής Μόσχου είδε πέναλτι στο μαρκάρισμα της Σιδηρά στην Στρουμπέλοβα. Την εκτέλεση ανέλαβε η  Κοντού, με την Στριλιγκά να αποκρούει.

Στο 11΄ ο Εργοτέλης έφερε το ματς στα ίσια με την Ξερά να τροφοδοτεί από μακρινή μπαλιά την Μπράουν και εκείνη να κάνει το 1-1.

Οι παίκτριες της Γιάννας Δούκας συνέχισαν να χάνουν σωρεία από ευκαιρίες ωστόσο το γκολ δεν ήρθε, με την ΑΕΛ να είναι εκείνη που πήρε κεφάλι στο σκορ λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με κεφαλιά της Σωτηριάδη.

Στο 2ο μέρος, ο Εργοτέλης ανέβασε στροφές χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 47΄να ισοφαρίσει με την Κιουταχιάλη όμως στο 49΄ η Ραπάνη με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Η ομάδα της Λάρισας πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ στο 65 με την  Στρουμπέλοβα με ωραίο, δυνατό, μακρινό σουτ έκανε το 2-3.

Παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι «κιτρινόμαυρες» δεν ήρθε το γκολ με το σκορ να παραμένει το ίδιο μέχρι και το τέλος.

Εργοτέλης: Στριλιγκά, Κιουτάχιαλη (79’ Φανουράκη), Δρακωνάκη, Μπράουν (88’ Σαριδάκη), Τζόνσον, Σιδηρά, Ραπάνη, Κωνσταντοπούλου, Γουνάκη, Ξέρα (58’ Καλέση), Δρακογιαννάκη (79’ Ξυλούρη).

ΑΕΛ: Βλασιάδου, Παυλοπούλου (92’ Μούκα), Σεάρα, Κοντού, Σωτηριάδη, Στρουμπέλοβα, Μούστο, Καστάνον, Γούλα (90’ Τσαραντάνη), Ρήγα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News