Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για το τρόπαιο στον αποψινό τελικό!

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για το τρόπαιο στον αποψινό τελικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 8 η σέντρα στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους και των δύο ομάδων

Ο δεύτερος τίτλος της ποδοσφαιρικής σεζόν 2021-22 κρίνεται απόψε στο ΟΑΚΑ. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στις 8 το βράδυ (Cosmote Sport 1), στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Οι δύο φιναλίστ είναι σε ετοιμότητα, ενώ αμφότεροι θα έχουν τη συμπαράσταση χιλιάδων φιλάθλων τους, αφού έχουν διατεθεί όλα τα εισιτήρια.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο τυπικά γηπεδούχος Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Μακέντα, ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε τις τελευταίες δοκιμές στη χθεσινή προπόνηση.

Το ίδιο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ, που δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες του τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ο Ρουμάνος προπονητής του “δικεφάλου” ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για τον αποψινό τελικό: «Δεν παίζουμε απλά έναν τελικό. Ο ΠΑΟΚ φέτος έφτασε στους οκτώ της Ευρώπης, βγήκε δεύτερος στο πρωτάθλημα και θα είναι ιδανικό να πάρει το Κύπελλο. Έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο και οι παίκτες έχουν καλή ψυχολογία. Παίζουμε για να έχουμε μια από τις τέσσερις πιο πετυχημένες σεζόν στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Έχουμε αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση που αρμόζει για έναν τελικό».

Από την πλευρά του, ο Σέρβος τεχνικός των “πρασίνων” επισήμανε για το κίνητρο της ομάδας του: «Αυτά που θα παίξουν ρόλο είναι η μεγάλη διάθεση, η ομοψυχία, ο ενθουσιασμός και μια καλή ομαδική λειτουργία. Να παίξουμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Αυτά είναι σε γενικές γραμμές και η πολύ μεγάλη διάθεση για μια διάκριση που θα έχει μεγάλη σημασία για το μέλλον της ομάδας και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News