Πρόκριση και για την Μικτή Κ17!

Αθλητισμός
Πρόκριση και για την Μικτή Κ17!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησαν με 1-0 της Δωδεκανήσου..

Με το απόλυτο επιστρέφει και η Μικτή Κ17 καθώς επικράτησε με 1-0 της Δωδεκανήσουν και πέρασε και εκείνη στην επόμενη φάση. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Ηράκλειο να έχει την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Βασιλάκης μπήκε στην περιοχή και έκανε το πλασέ, ωστόσο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 12΄ ήταν η σειρά των Δωδεκανήσων να απειλήσουν και έχασαν την μεγαλύτερή τους ευκαιρία στο πρώτο μέρος, με τον τον Κασσάρα να βρίσκεται μόνος απέναντι από το Χαλκιαδάκη, ωστόσο με εξαιρετική απόκρουση ο τερματοφύλακας του Ηρακλείου κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό και ξεχώρισαν οι δυνατές μονομαχίες, ωστόσο στο 34΄ το Ηράκλειο έφτασε μία ανάσα από το γκολ όταν ο Ντίσα έκλεψε τη μπάλα στα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και έκοψε τη μπάλα, ωστόσο ο Γκιουλμιχάλης από πλεονεκτική θέση σούταρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού είχε άλλη μία ευκαιρία με τον Ντάγια, ενώ τα Δωδεκάνησα απείλησαν με τον Σουλτζ, ωστόσο το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους!

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν καλός με το Ηράκλειο να έχει μεν την κατοχή αλλά να μην καταφέρνει να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Στο 65΄ ωστόσο ο Γωνιανάκης έκανε υπέροχη ενέργεια και σέντρα από τα δεξιά, με τον Ντίσα να κάνει μία απίθανη κεφαλιά στην κίνηση και να νικά τον γκολκίπερ για το 1-0!

Τα Δωδεκάνησα προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 69΄ είχαν απίθανη διπλή χαμένη ευκαιρία από κοντά, ωστόσο ο Χαλκιαδάκης δήλωσε παρών σε δύο χρόνους και κράτησε ανέπαφη την εστία του!

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεσή τους, ενώ το Ηράκλειο έβρισκε χώρο στις αντεπιθέσεις.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού ωστόσο κατάφερε να διαχειριστεί με ευκολία το υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ, με το 1-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα και το Ηράκλειο να παίρνει μία σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τις Κυκλάδες εκτός έδρας!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μικτή ΕΠΣΗ Κ17:  Χαλκιαδάκης, Κρασανάκης(48΄ Παπαδάκης), Μερκουλίδης(48΄ Φρέσκος), Τρουλινός, Βασιλάκης, Ντάγια(90΄ Φραγκούλης), Βλαχάκης, Γωνιανάκης, Γκιουλμιχάλης(48΄ Καλαϊτζάκης), Ξημεράκης(78΄ Ζηδιανάκης), Ντίσα

Μικτή ΕΠΣΔ Κ17: Τζέλλος, Χύσα, Στάππας, Πεταυράκης, Καρανικολάου, Ράμος, Χατζηνικολάου(75΄ Στατιού), Στάκκος(55΄ Παπαχαραλάμπους), Κασσαράς, Λεονταρόπουλους(75΄ Χατζήπαπας) , Σουλτς(75΄ Χριστουλάκης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News