Πανέτοιμες για πρόκριση οι Μικτές!

Αθλητισμός
Πανέτοιμες για πρόκριση οι Μικτές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημέρα Μικτών σήμερα για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, με τα συγκροτήματα της ΕΠΣΗ να αντιμετωπίζουν Λέσβο και Δωδεκάνησα στο γήπεδο της Βούλας

Με σκοπό να επιστρέψουν με διπλή πρόκριση στις αποσκευές τους, οι Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ δίνουν σήμερα σπουδαίες μάχες, στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. 

Στα δύο παιχνίδια που θα γίνουν στο γήπεδο της Βούλας, αρχικά στις 12:00 το μεσημέρι η Μικτή Κ15 θα αντιμετωπίσει την Λέσβο ενώ η Κ17 θα τεθεί αντιμέτωπη με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου με σέντρα στις 14:30. 

Με οδηγό το ένδοξο παρελθόν και τις τόσες σπουδαίες επιτυχίες που έχουν χαρίσει τα δύο συγκροτήματα στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, θέλουν και αισιοδοξούν ότι θα προσθέσουν άλλο ένα παράσημο στο παλμαρέ τους, παίρνοντας τις προκρίσεις στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και συνεχίζοντας την πορεία τους για να φτάσουν ακόμα ψηλότερα. 

εφόσον οι Μικτές ΕΠΣΗ προκριθούν είναι γνωστοί οι αντίπαλοί τους στην επόμενη φάση, με την Κ15 να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Χανιά ενώ η Κ17 θα παίξει εκτός με τις Κυκλάδες. 

Η αποστολή των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ βρίσκεται από χθες το πρωί στην Αθήνα, έχοντας καταλύσει στο ξενοδοχείο «Μάτι» στην Ανατολική Αττική. Πέρα από τους δύο προπονητές κ.κ. Γιάννη Χατζησεβαστό και Λευτέρη Αθανασάκη, τα παιδιά συνοδεύουν ο πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών κ. Παπαγγελής και ο φροντιστής κ. Γιαλαμάς. 

Το χθεσινό μενού περιελάμβανε πέρα από την παραμονή στο ξενοδοχείο, ένα μικρό περίπατο αλλά και ομιλίες από τους δύο προπονητές με την παρουσίαση video για τακτικά θέματα. 

Στη διάθεση των ενωσιακών προπονητών βρίσκονται οι κάτωθι παίκτες:  

 

Η αποστολή της Μικτής Κ15  

Μπουστζιόκα (Γκέραρντ), Χαχλιουτάκης, Κουγιός, Κουμάκης, Μαυρογιαννάκης, Κωνσταντακόπουλος, Καλλέργης, Τζαγκαράκης (Ερμής Ατσαλένιου), Παπαδάκης Ι. (Φαιστός), Τζιράκης, Βαρδάκης (Λίντο), Βγόντζας (Εργοτέλης), Λυρώνης, Φαϊτάκης, Χότζα, Βιδάκης, Παναγιωτάκης (Μαρτινέγκο), Χαϊντίνι (Παναθηναϊκός), Ξυλούρης (Ραύκος), Κωστάκης (Ελπίδες Καρτερού). 

 

H αποστολή της Μικτής Κ17  

Χαλκιαδάκης, Δροσατάκης, Ντάγια, Ντίσα, Κρασανάκης, Πουλιανάκης, Μερκουλίδης, Καλαϊτζάκης Γ. (Νέοι Εργοτέλη), Γωνιανάκης, Βασιλάκης Α., Ξημεράκης, Παπαδάκης (Κεραυνός), Ζηδιανάκης, Γκιουλμιχάλης, Φρέσκος, Βασιλάκης (Λίντο), Σφυριδάκης (Μοίρες), Φραγκούλης, Κουρουγκιαβούρης, Τρουλλινός (Μινωική)  

 

Διαιτητής ο Σιμιτσής

O κ. Θεόδωρος Σιμιτσής από την Ανατολική Αττική ορίστηκε διαιτητής των σημερινών αναμετρήσεων. Βοηθοί του θα είναι κ. Άρτεμις Καρανδινάκη και ο κ. Στέργιος Γκαλιός από την ίδια Ένωση. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News