Α΄ Εθνική Γυναικών: Ήττα για τον Εργοτέλη από τον ΠΑΟΚ!

Αθλητισμός
Α΄ Εθνική Γυναικών: Ήττα για τον Εργοτέλη από τον ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «κιτρινόμαυρες» δεν τα κατάφεραν και έχασα με 2-0...

Δεν φοβήθηκαν να κοιτάξουν τον ΠΑΟΚ στα ματιά οι γυναίκες του Εργοτέλη αλλά έχασαν με 2-0 στο Μαρτινέγκο στην 2η αγωνιστική των play off για τον τίτλο στην Α΄ Εθνική Γυναικών. 

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στον Εργοτέλη στο 13΄όταν μετά το γέμισμα της Ραπάνη, βγηκε και μπλόκαρε προ της Τζόνσον η Μπάτερφιλ, για να έρθει στο 20΄ο ΠΑΟΚ να κάνει το 0-1 όταν μετά απο κλέψιμο της μπάλας από την Μπασούρη με ατομική της προσπάθεια και πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του "Δικεφάλου του Βορρά". 

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε μια πολύ καλή ευκαιρία για να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με την Ακίντα στο 29΄, ενώ στη συνέχεια ο Εργοτέλης ισορρόπησε το ματς και θα μπορούσε να το είχε φέρει στα ίσια στις πολύ καλές ευκαιρίες που είχε με την Ξέρα στο 38΄και το 42΄. 

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ο Εργοτέλης έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 58΄με το σουτ της Τζόνσον μέσα απο την περιοχή να περνάει ελάχιστα άουτ απο την εστία του ΠΑΟΚ που στην αμέσως επόμενη φάση στο 59΄κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας του Εργοτέλη η Μπουζίνου που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς δύο λεπτά νωρίτερα έκανε το 0-2 για την φιλοξενούμενη ομάδα με πλασέ. 

Ο Εργοτέλης δεν παράτησε το ματς σε καμία στιγμή και άγγιξε την μείωση του σκορ στο 67΄με το πλασέ της Τζόνσον να φεύγει λίγο άουτ απο την εστία της Μπάτερφιλντ. 

Εργοτέλης: Γρηγοριάδου, Κιουτάχιαλη, Δρακωνάκη (91΄Σαριδάκη), Μπράουν, Τζόνσον, Σιδηρά, Ραπάνη, Κωνσταντοπούλου (88΄λ.τ Φανουράκη) , Ξέρα, Καλέση (65΄Ξυλούρη), Γουνάκη. 

ΠΑΟΚ: Μπάτερφιλντ, Σουίλσκοβιτς, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Ακίντα, Γιοβανη, Χαλατσογιάννη, Μπασούρη, Σιδηροπούλου, Μπαξεβάνου (57΄Μπουζίνου)  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News