Νιόπλιας: «Ήμασταν… διακοπές πριν αρχίσει το ματς, αποφάσεις χωρίς συναισθηματισμούς»

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: «Ήμασταν… διακοπές πριν αρχίσει το ματς, αποφάσεις χωρίς συναισθηματισμούς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δηλώσεις με «μηνύματα» μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Βόλο

Απογοητευμένος ήταν ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη συντριβή του ΟΦΗ από τον Βόλο με 5-0.

Ο έμπειρος τεχνικός έστειλε «μηνύματα» στις δηλώσεις του, επισημαίνοντας ότι οι διακοπές είχαν αρχίσει πριν το παιχνίδι.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι αυτός ο μήνας ήταν ο δυσκολότερος της καριέρας του στο ποδόσφαιρο (ως παίκτης και προπονητής), επισημαίνοντας ότι θα παρθούν αποφάσεις με επαγγελματισμό και όχι συναίσθημα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Πρώτα από όλα πρέπει να συγχαρώ την ομάδα του Βόλου. Κέρδισε δίκαια, το σκορ τα λέει όλα. Το παιχνίδι δε χρειάζεται κριτική, όλοι είδαμε τι έγινε, αλλά θέλω να πω κάτι. Η καριέρα μου ως ποδοσφαιρικής και προπονητής είναι μεγάλη, ήταν ο πιο δύσκολος μήνας της καριέρας μου. Είχαμε πολλά θέματα να λύσουμε και κάποια στιγμή θα μας έβγαινε αυτό. Μας βγήκε ευτυχώς την τελευταία αγωνιστική. Θα πάμε διακοπές, αν και πιστεύω ότι από την αρχή του παιχνιδιού ήμασταν… διακοπές. Έχω την πεποίθηση ότι θα είμαστε καλύτεροι την επόμενη σεζόν, γιατί σ’ αυτό το επίπεδο δε χρειάζεται συναισθηματισμός, αλλά μόνο επαγγελματισμός. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να παρουσιάζεται έτσι. Θα πάρουμε αποφάσεις και θα είμαστε καλύτεροι. Στο ποδόσφαιρο δε χωράνε συναισθηματισμοί, αλλά επαγγελματισμός».

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News