Βόλος-ΟΦΗ Live

Ποδόσφαιρο
Βόλος-ΟΦΗ Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία αγωνιστική για τα play out στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ολοκληρώνεται η σεζόν για τον ΟΦΗ, που αντιμετωπίζει τον Βόλο για την 7η και τελευταία αγωνιστική των play out.

Δεν υπάρχει ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο, όμως για το γόητρο η ομάδα του Ηρακλείου θέλει τη νίκη για να τερματίσει στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Νέα πρόσωπα από το Νίκο Νιόπλια στην 11αδα, με τον Μανδά να κάνει ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια, ενώ φανέλα βασικού παίρνουν και οι Διαμαντής, Πασαλίδης, Ουές, Μπουζούκης και Ντουρμισάι.

Διαιτητής είναι η Ελένη Αντωνίου, που γράφει ιστορία σήμερα καθώς είναι η πρώτη γυναίκα που διευθύνει αγώνα της Super League (παλιότερα Α' Εθνική). 

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Γκουλέν, Τριανταφύλλου, Φεράρι, Τσοκάνης (76' Λογαράς), Μπαριέντος (56' Ριένστρα), Μεταξάς, Φερνάντες, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Μανδάς, Διαμαντής (46' Διαμαντής), Βούρος (37' λ.τ. Γιαννούλης), Πασαλίδης, Ουές, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν (61' Στάικος), Μπουζούκης, Τοράλ (61' Νέιρα), Ντουρμισάι (46' Λουίζ Φελίπε).

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από neakriti.gr

1' 'Εναρξη του αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. 

5' Για τους γηπεδούχους η πρώτη ευκαιρία του αγώνα, με τον Μανδά να εξουδετερώνει στην αριστερή του γωνία, το δυνατό συρτό του από τον Φερνάντες. 

10' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ωραία συνεργασία του Τοράλ με τον Ντουρμισάι, ο τελευταίος σουτάρει μέσα από την περιοχή και ο Παπαδόπουλος αποκρούει σε κόρνερ. 

12' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ 1-0: Φερνάντες και Φαν Βέερτ αλλάζουν τη μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Ολλανδός φορ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι πετυχαίνει το 1-0. 

22' Δυνατό σουτ του Μεταξά έξω από την περιοχή, η μπάλα θα περάσει εκτός εστίας. 

29' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ 2-0: Λάθος στην άμυνα του ΟΦΗ, με τον Ουές να γυρίζει τη μπάλα με το κεφάλι προς την περιοχή, δεν υπήρξε καλή συνεννόηση στο γύρισμα του Βούρου προς τον Μανδά με νέα κεφαλιά και ο Φαν Βέερτ με προβολή σημειώνει το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. 

35' Κίτρινη κάρτα στον Βούρο για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Ροσέρο. Ο αρχηγός του ΟΦΗ τραυματίστηκε στον προσαγωγό σ' αυτή τη φάση και θα γίνει αναγκαστική αλλαγή. 

36' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ 3-0: Εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα για το 3-0. 

37' Τώρα η αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Γιαννούλη στη θέση του τραυματία Βούρου. 

43' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ, με δυνατό σουτ του Μπαλογιάννη από πολύ πλάγια μέσα στην περιοχή, ο Παπαδόπουλος αποκρούει με τα πόδια σε κόρνερ. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ γνωρίζει συντριβή μέχρι τώρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 3-0. Πολύ άσχημη εικόνα για την ομάδα του Ηρακλείου, που είναι σα να μη βγήκε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μια.. ταχύτητα πίσω σε όλες τις φάσεις του αγώνα (άμυνα και επίθεση). 

46' Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με δύο αλλαγές από τον Νιόπλια. Ο Τσιλιανίδης στη θέση του Διαμαντή και ο Λουίζ Φελίπε αντί του Ντουρμισάι. 

47' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Πασαλίδης βγαίνει στην "πλάτη" της αντίπαλης άμυνας, σουτάρει δυνατά, αλλά πάνω στον γκολκίπερ Παπαδόπουλο. 

53' Κίτρινη κάρτα για τον Ροσέρο. 

54' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Μετά από καλή ομαδική προσπάθεια, ο Λουίζ Φελίπε θα κάνει το δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με τη μπάλα να τραντάζει το αριστερό κάθετο δοκάρι. 

56' Αλλαγή για τον Βόλο. Στη θέση του Μπαριέντος ο Ριένστρα. 

61' Ο Νίκος Νιόπλιας κλείνει νωρίς τις αλλαγές του με δύο ακόμη κινήσεις. Ο Στάικος στη θέση του Ντε Γκούζμαν και ο Νέιρα αντί του Τοράλ. 

64' Κίτρινη κάρτα στον Ουές.

65' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ 4-0: Εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες από αριστερά, άστοχη "έξοδος" από τον Μανδά και με κεφαλιά του Ροσέρο γίνεται το 4-0. 

71' Κίτρινη κάρτα στον Μεγιάδο. 

76' Αλλαγή για τους γηπεδούχους. Ο Λογαράς στη θέση του Τσοκάνη. 

81' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ 5-0: Συνεχίζεται ο εφιάλτης για την ομάδα του Ηρακλείου. Σέντρα του Φαν Βέερτ από δεξιά, κεφαλιά του Ροσέρο και 5-0. 

85' Ευκαιρία του Βόλου για 6ο γκολ, ο Μανδάς αποκρούει το σουτ του Φαν Βέερτ από τη μικρή περιοχή. 

89' Κίτρινη κάρτα στον Πασχάλη Στάικο. 

90' Σουτ από τον Λουίζ Φελίπε εκτός περιοχής, αποκρούει σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος. 

Τέλος του αγώνα, ντροπιαστική ήττα για τον ΟΦΗ με 5-0. Η πιο "βαριά" της εφετινής σεζόν και ένα απο τα δυσκολότερα απογεύματα των τελευταίων ετών. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News